Sivut


sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Kukkulan kuningas

Minun viikonloppuni oli kyllä liki yhtä löysä kuin kuvissa esiintyvän kissan. Eilen sentään raahasin luuni pyhäinpäivän kunniaksi hautausmaalle ja kappeliin. Luvassa oli lohduttavia lauluja. En ymmärrä, miksi tungen itseni näin kauas mukavuusalueelta. Kappeli on kaunis, samoin hautausmaa tunnelmallinen, mutta minä en ole vähääkään hurskas taikka kristillinen ihminen. Olisihan se pitänyt tietää, että repertuaari on melko harras. Mutta ei se mitään, puitteet olivat upeat, samoin akustiikka, ja laulukin kaunista. Kai sitä voi nauttia tällaisesta ihan omalla tavallaan?



Rentona ja pahaa aavistamatta...



Muuten olen oikeasti vain ollut, loikoillut ja lukenut. Rapsutellut kissoja ja ollut onnellinen, että minulla on niin ihanaa, hempeää ja hurisevaa seuraa. Nuo tulevat syliin, kiehnäävät ja puskevat. En ole ollut yksin.




Äh, mitä sä kuvaat?



Meillä on olllut töissä aika hurja vuosi, ja saa nähdä, tuleeko seuraavasta sellainen myös. Olemme keskellä kaikkien aikojen tiukimpia talousarvioneuvotteluja (no, emme oikeasti, mutta minun aikanani, ennen kun tulin kuntaan, on ollut myös sellainen aika, että yt:t ovat oikeasti olleet pelottavat ja todellisuutta). 




Hohhoijaa tätä söpön kissan elämää.




Tänään kuopus tulee kotiin ja sitten alkaakin taas arki. Tosin minä lepään vielä huomisenkin, olen ollut vähän huonossa hapessa viime viikot. Nelipäiväinen viikonloppu tuolloin tällöin korjaa tilannetta. 




No poseerataan sitten!



Oliko sinun viikonloppusi voimaannuttava?

10 kommenttia:

  1. Rentoa kissaa katsoessa rentoutuu itsekin :) Oma viikonloppu ei niin voimaannuttava ollut, mutta kuopus tulee meillekin tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rentous tarttuu... ja lasten tulo piristää ja elävöittää aina!

      Poista
  2. Eipä ollut kovin voimaannuttava viikonloppu. Se meni pääasiassa lepäillen, välillä blogeja lueskellen, perjantai-illalla saunoen, syöpötellen ja cocacolaa juopotellen. Niin ja tietenkin kissojamme silitellen. Ne ovat yhä vaan 10-vuotiainakin ihania kavereita meille eläkeläisille. Kurrnauskis teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kurnauskis sinnekin, vähän vanhemmille kavereille!

      Hyvin samanlainen oli mun viikonloppu ja siitä toimettomuudesta sain voimia

      Poista
  3. Ei kai sen väliä, pääasia jos oli hyvä olla..
    Kaikkea muuta kun voimaannuttava viikonloppu, lähinnä pää vailla sitä viimeistä poksahdusta. Koetanpa etsiä rauhoittavan kissan...sekin on hakeutunut johonkin piiloon.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat varmaan vaistoaa räjähdysalttiuden ja pakenee paikalta? Parempaa viikkoa sulle ♥

      Poista
  4. Tietyllä tapaa juu.. kirkossakin istuin sulosäveliä kuuntelemassa, toppahousut kun oli jalassa niin koko repertuaaria en siinä istunut ;) Murheet raaputin paperille ja tungin kekripukin uumeniin palamaan. Voimaantunut pitäisi olla aamulla kun lampsii työmaalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä huominen vapaa, joten voin voimaantua silloinkin vielä... Sun kekrireissu näytti kyllä kivalta!

      Poista
  5. Kissat on <3

    Oli ihanaa, kun mulla oli nyt eka todella vapaa perjantai ilman kokouksia. Tuntui heti helpommalta tänään mennä takaisin töihin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana