Sivut

perjantai 15. syyskuuta 2017

Olen kiitollinen

Sattui tosiaan melko osuvaan saumaan Birgitan haaste kiitollisuudesta. Tiedän vanhastaan, että niitä aiheita kyllä löytää, vaikka kuinka vaikealta tuntuisi. 

Ja maanantaina tuntui. Olin purskahtanut itkuun töissä ja todennut, että nyt olisin kyllä loman tarpeessa. Kuormitusta on ollut vähän liikaa. Ja vaikka meillä ihanasti hommat joustaakin, niin nyt oli sellainen kohta, että en millään voinut edes ajatella lomapäivien pitämistä. Että ei muuta kuin feikkihymyä huuleen (aivot ehkä hämääntyisivät?) ja kiitollisuudella kohti loppuviikko ja viikonloppua.


Kyllä se on syksy.
Hämähäkinseitit näkyvät aamukasteessa
ja aroniakin jo punastuu.


Maanantai-iltana olin kiitollinen, että kuopus on niin suloinen ja ymmärtäväinen. Olin väsynyt ja kireä mutta ei ollut millänsäkään. Halasikin. Ja futasi kentällä kaksi ja puoli tuntia jolloin minä sain vedettyä oikein kunnolla henkeä. Saunassa oli jo oikeasti mukavaakin - ja siitäkin olen kiitollinen: rakastan saunomista! Olin kiitollinen ystävästä jolle saatoin purkaa oloani ja koitin vielä illan päälle olla kiitollinen, että ylipäätään on työpaikka. Vähän huonolla menestyksellä.

Tiistaina oli kaksi kokousta lähikaupungissa ja koitin olla kiitollinen hyvistä kollegoista naapurikunnissa. Vielä helpompaa oli, kun käytiin esikoisen kanssa syömässä kun vapauduimme, minä kokouksista ja hän luennoilta. Mikä pulputus ja kuulumisten- ja ajatustenvaihto. Olen todella kiitollinen, että meillä on tällaiset välit ja että lapsesta on kasvanut hieno, pärjäävä nuori mies!

Kuopus oli koulun jälkeen kaverillaan ja vielä senkin aikaa, kun kävin vanhempainyhdistyksen kokouksessa. Olen kiitollinen hyvistä ystävistä, jotka auttavat näin. Ja illalla oli ihanaa, kun iltapalan ja hammaspesun jälkeen teimme kuopukselle pesän sohvalle ja katsoimme vielä jalkapallo-ottelunkin 💗.

Keskiviikkona kova meni jatkui: töissä oli kaksi palaveria, ja vaikka ahdisti ja jännitti, olin niiden jälkeen todella kiitollinen. On ihanaa, kun voi keskustella asioista rauhassa ja rakentavasti, selvittää ja saada uusiakin näkökulmia. Työkonehässäkkäkin rupesi olemaan voiton puolella ja illalla vielä vietin hetken työmaalla ettei tarvitsisi perjantaina sitten enää työskennellä. Olen kiitollinen, että tämä on mahdollista.

Torstaina - niin kuin liki joka torstai - tunsin kiitollisuutta siitä, että on vuorotyö. Iltavuoroa edeltävät aamut vaan ovat niin leppoisia! Samoin tykkään olla iltavuoron tiskissä ja nähdä ihania asikkaitamme. On hienoa, että työkaverit joustavat ja pystyn muun ajan tekemään ns. sisätöitä, mutta kyllä se asiakaspalvelu vaan on sitä parasta.

Perjantai: nyt olen kiitollinen, että työviikko on ohi ja voin huokasta. Niin, ja että on tilipäivä.

Toivottelenkin teille tässä kohtaa hyvää viikonloppua ja keräilen sen kiitollisuudenaiheet sitten ihan erikseen.

8 kommenttia:

 1. Kuten tiesitkin, niin paljon sitä kiitollisuuden aihetta oli koko viikossa vaikka alku tuntuikin kaikkea muuta kuin mukavalta. Elämä vain välillä on!
  Nyt toivottelen sinulle ihanaa ja rauhallista viikonloppua, nauttikaa kuopuksen kanssa kauniista syksystä ja siitä värikylläisyydestä, jota se tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me koitetaan ja nauti säkin <3

   Kyllä sitä kiitollisuudenaihetta vaan löytyy kun kerää ja kirjaa. Tänään olen kiitollinen kun esikoinen soitti ja tulee meidän kyydillä kaupungista tänne - lainaa autoa. On totisesti mukavaa, kun on mutkatonta sen kanssa. Saa nähdä jääkö yöksi.

   Poista
 2. Niin paljon mukavia asioita joista olla kiitollinen♥ Suuri onni on tuollaiset välit lasten kanssa ja ne ystävät joille voi kertoa asioistaan.. Nyt toivotaan sinne oikein kaunista ja rentouttavaa viikonloppua!! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös Päde, sellaista syksyistä mutta kaunista♥

   Mä olen juuri eniten kiitollinen ystävistä ja lapsista. Esikoinen tosiaan ihan vasta muutti pois kotoa ja välimme ja tapamme pitää yhteyttä ovat vasta muotoutumassa. Pidän siitä, mihin suuntaan olemme menossa. Sama sitten kuopuksen kanssa, onhan tämä uusi tilanne meillekin kun olemme nyt kaksin. Ja murrosikä sieltä välillä jo kolkuttelee ;-)

   Poista
 3. Hyvää viikonloppua sinnekin <3

  VastaaPoista
 4. Ai miten hyvä vastaus. Vaikka päiviin osuu pahoja hetkiä ja joskus ikäviä ihmisiäkin, niin siitäkin huolimatta niissä on myös hyviä hetkiä ja ihania ihmisiä.

  Olen niin iloinen noista lapsistasi, kuinka hauskaa onkaan jutella niiden kanssa kaikkea mahdollista ja viettää aikaa vaikka juuri jalkapalloa sohvalla katsellen. Ja sauna, ah mikä paikka se onkaan, siellä saa kroppaan rentoutta ja päähänkin samalla kertaa :)

  Viikonloppu on hyvää nollausaikaa. Tee kaikkea mukavalta tuntuvaa tänään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kiitollisuudeaiheita kyllä löytyy vaikka välillä pitää kyllä nähdä aika paljon vaivaa sen eteen.

   Just sellanen sunnuntai mulla on suunnitelmissa, nauti säkin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana