Sivut

sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Tuokiokuva

Aina vaan jaksan harmitella sitä, että ei tule kannettua kameraa mukana. Eilen sattui melko erikoinen tapaus kun olin hakemassa munia lähikanalasta. Pikkutieltä iso(mma)lle tielle yrittäessäni eteeni pelmahti noin 30 lampaan saattue. Siinä se jolkotteli kuin porolauma konsanaan autoni edessä, isoja ja pieniä sulassa sovussa. Vähän kaasua painaessa ne onneksi kääntyivät kohti kotia (tiesin, että munapaikan vieressä on lammastila) mutta oli siinä varmasti vastaantulijoilla ihmetteleminen, kun kirmasivat täyttäen tyystin toisen kaistan. Pian jo tulikin "paimen" koiransa kanssa ja luulen, että saivat lauman onnellisesti kotiin.


Tämä on aivan eri porukka ja tiukasti aidan sisäpuolella!


Täytyy sanoa, että oli aika epätodellinen näky ja fiilis!

8 kommenttia:

 1. Oho..melkoisen epätavallinen näky suomen teillä tosiaan:) Mukavaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli ;-) Onneks tulin kolmion takaa hissukseen - ja nää tosiaan ihan nätisti sitten väisti kun vähän hurisutin kaasua!

   Poista
 2. Kuulostaa hauskalta, kuin suoraan Late Lampaasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just, ihan oli sama fiilis ;-)
   Ja pikkulammaskin mukana!

   Poista
 3. Onneks ei tapahtunut kolarointia lampaan kanssa!

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne lampaat aina välillä lähtevät ihan omille teilleen. Muistan kun olimme lapsena automatkalla Norjassa ja olimme juuri ohittaneet liikennemerkin, joka varoitti kivivyörystä. Hetken kuluttua näkyi valtava hiekkapilvi ja me ajattelimme, että nyt on kiviä tulossa, mutta lähempänä tilanne osoittautui lammaslaumaksi, joka laskeutui alas vuoren rinnettä. Hymyilytti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kohtaan olis voinut vaihtaa liikennemerkin jossa varoitetaan lampaista;-)

   Ihana tuokiokuva, kiitos Sari!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana