Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mihin olen joutunut?

Oletteko katsoneet, millä hakusanoilla ihmiset ovat blogeihinne eksyneet?
Se on aika hupaisaa seurattavaa, ja saa ainakin minussa aikaan monenlaisia ajatuksia.

Ymmärrän helposti, että näillä hauilla voi päätyä minunkin sivuilleni:
hometta mullan chili
kukkamulta home astma
luonnonhomeet kevät
mutta saavatko nämä ihmiset täältä mitään?
Ehkä jostain postauksesta linkin ihan oikeillekin sivuille?

Harvinaiset muumimukit selittyy esikoisen tarinalla, mutta tässä tapauksessa etsijä ei kyllä tainnut löytää haluamaansa. Toki hyvin harvinaisesta muumimukista on kyse, onhan siinä saanut ihana poika alkunsa ;-)
Mitä etsii ihminen, joka kirjoittaa hakukenttään

pieru kurssi
(ja vielä erikseen)?
Naurattiko sitä yhtään kuopuksen pohdinta ja löytämäni valokuva?

Arvelinkin, kun veistelin otsikkoa Tissit paikallislehdessä, että se saattaa johtaa joihinkin hukkaosumiin, ja niin on käynytkin. (tissit - alastonkohtaus tissit)
Mikä pettymys hakijalle.


Mutta enpä tosiaankaan arvannut, että maalla vs kaupungissa -kirjoitukseni tai siihen hätäpäissäni liittämäni kuva lomamatkalta toisivat sitä vilkaisemaan jonkun, joka etsi sanoilla hanian huorat.

Tämä on suosikkini, joka kutkuttaa mielikuvitusta: nelikymppinen äiti lapsi seuraa akaasta. Onko tässä kyse miehestä, joka on päättänyt, että yksinhuoltajaäiti olisi ehkä kaikkein mieluisin kumppani? Vai sittenkin toisesta, kenties vast ikään eronneesta äidistä, joka haluaisi vertaistukea ja hiekkalaatikkoseuraa?


Ja vielä lopuksi: viisaita sanoja erosta.
Toivottavasti jokunen sellainenkin on tullut kirjattua!Kevään kunniaksi keltaista!


4 kommenttia:

 1. No joskus tosiaan tulee katseltua niitä hakusanoja, vallan hauskoja ovat! Ja jos ajattelet, että blogini osoite on mags-in-helmet :-D Aika moni motoristi vissiin etsii jotakin?

  -Eräässä vanhassa blogissani jäi muistiin se, että haulla 'epäsosiaalinen' silloinen haku tuotti ensimmäisenä mun blogin :-D No ei löydy enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypärä päähän ja menoksi... Odottelen sitä korun kuvaa ;-)

   Poista
 2. Piti ihan itsekin ruveta kaivamaan niitä avainsanoja - Ennenvanhalla meillä on nuo kaikki yhteisiä, mutta pengoinpahan huvikseni, millä hauilla on Hippokampustajaan tultu sinä aikana, kun en sitä ole päivittänyt.
  Eli mm. tällaisia löytyi: marjatta nimiset miehet, alastomia naisia saunassa, vappuviikko levillä spotify, tsasounan rakentaminen, termiset vuodenajat puolassa, keski-ikäisen naisen mahtiruno, annikki karvisen luonne. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavia nuo kaikki, mielikuvitus lähtee lentoon kun koittaa arvailla mitä hakijoiden mielessä on liikkunut!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana