Sivut


tiistai 6. elokuuta 2019

Ää-ä

Vaikka lomaa on ollut enemmän kuin koskaan, pidempään kuin koskaan, ja vielä huominen jäljellä, niin en minä kyllä ole vielä valmis töihin ja arkeen. En sitten millään, jotenkin, tänä vuonna. Koskaan ennen ei ole ollut tällaista oloa!

On ollut hankala talvi, paljon muutoksia, osa niistä tehtynä ja osa vielä edessä. Se tekee paluusta haastavan. Joku muutos on hyvästä mutta toinen taas ei niin mieleinen ja kuluttaahan se, aina, muutos. Uudet asiat, uudet kuviot. Selittänee yleisen työahdistuksen ja vastentahtoisen lomaltapaluun?



Ystäviltä sain ihania kukkia syntymäpäivänä,
koitan ammentaa niistä voimaa.


Voimaa on ammennettava arjessa pienistä asioista, terveellisemmistä elämäntavoista (taas kerran) ja niistä jutuista jotka sujuvat ja ovat hyvin.

Täytyy silti vielä nauttia huomisesta, viimeisestä lomapäivästä. Ja koittaa ajatella, että lasku on pehmeä, edelleen. Kaksi päivää töitä ja sitten taas viikonloppu. 

8 kommenttia:

  1. Samoja asioita olen ajatellut täällä, vaikka vielä on loppuviikko ja viikonloppu vapaata. Vähän hirvittää syksy ja jaksaminen, mutta päivä kerrallaan. Eikös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just samaa mietin, kun kesäloma ei virkistänyt ollenkaan, niin miten sitä sitten talven oikein jaksaa? Ehkä just päivä kerrallaan? Toivottavasti!

      Poista
  2. Se ei tiedä hyvää, kun ei saa akkuja kunnolla ladattua ja pitkä ankea talvi edessä. Muistakaa huolehtia itsestänne ja hakea saikkua, jos voimat loppuu! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Pitää koittaa huolehtia. Kiitos ♥

      Poista
  3. Samaa sanon kuin edellinenkin, - vaikka sairauslomalle jäänti ei ole helppoa- niin oma terveys on pääasia! Kukaan muu ei sinun kropöasi puolia pidä,kuin sinä itse ♡
    Tsemppiä työkuvioihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi, sä tiedät ja puhut niiin totta ♥

      Poista
  4. Myöhästyneet onnittelut!
    Kaikki muuttuu kokoajan, joten komppaan toisia: Pidä huolta itsestäsi <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana