Sivut


torstai 8. elokuuta 2019

Tunteikas päivä

Tänään alkoi yläaste. Mun pieni meni sinne vaatteet tarkasti mietittynä,  tukka hyvin ja reippaana. Ei kuulemma jännittänyt, mutta oli kivaa ja jännää. No niin oli, äitillä myös. Ja melkein tippa linssissä kun liki minun mittaiseksi kesän aikana venähtänyt kuopus lähti kiipeämään portaita kohti ensimmäistä tuntia ja päivää.





Nyyh!

P.S Toisenakin päivänä piti vähän nieleskellä, eikä vähiten siksi, kun erotessamme toivotti mulle mukavaa päivää... Kuusi vuotta olen joka aamu sanonut hänelle "Mukavaa koulupäivää" ja näemmä se alkaa - vihdoin - tuottaa tulosta!

12 kommenttia:

  1. Ja kohta sillä alkaa rampata seurustelukumppaniehdokkaita siellä, ihan varmasti! Tosin en miekään oo kuopuksen uutta poikkista ees nähny...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kun tuota katselen (toki olen vähän jäävi, mutta kuitenkin...) niin tulee hurmaamaan noilla ruskeilla silmillään kaikki tytöt...

      Poista
    2. Aivan varmasti! En tiiä hurmasko esikoisen poikkiskin tytön niillä ruskeilla silmillään, vai millä... se yöpyi pitkästä aikaa meillä nyt viikolla, ja hämmästyin kun varsanjalkaisesta pojasta oli kasvanu karvajalkainen lihaksikas MIES! :O Yhtäkkiä.

      Poista
    3. Jotenkin ne onnistuu sillai yllättäen ja pyytämättä kasvamaan!

      Ruskeat silmät on vissiin vähän eksoottiset niin hurmaa?

      Poista
    4. Minut hurmaa ainaki :) mutta niitäkin on erilaisia, ne tumman suklaanruskeet on ihanat, mutta tämmöset lehmänpaskanväriset niinku mulla ei oo ollenkaan niin vetoavat.

      Poista
    5. Tosin ajattelinpa tässä tuon kommenti kirjoitettuani, että siniset silmäthän ne oikeasti - maailmanlaajuisesti - on eksoottiset. Mutta tiedät mitä tarkoitin!

      Meillä on yläasteella erityisopettaja joka mainitsi mulle esikoisen silmmistä, että on selvästi perinyt ne multa. Kerroin, että kuopus on tulossa perässä ja ensimmäisenä päivänä oli tarkistanut hänenkin silmänsä - kertoi kuopus ;-)

      Poista
  2. Onnea ison pojan äidille! On se niin jännää.
    Teillä mennään yläasteella eri paikkaan? Kaksi vanhempaa meillä vaihtoi ala/yläasteen vaihtuessa rakennusta ja silloin se kaikki oli niin suurta, jännää ja ihmeellistä. Myös äidille :) Nuorimmaisen aikaan koulu oli jo yhtenäiskoulu ja vaihtaessa kynnystä ei käytännössä ollut lainkaan. Loppui myös ne 'turvallista matkaa'- kyynelehdinnät, koska se(kin) perinne yhtenäistämisen myötä lopetettiin. Sääli.
    Voi että, sulla on jo niin suuri(pieni) hurmuri!!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä on kaksi ala-astetta eri puolilla kylää ja kaikki lapset kootaan sitten keskustaan yläasteelle. Monelle se on tosi jännää, koska sinne tulee paljon ihan uusia kasvoja (toisesta koulusta) ja luokat sekoitetaan.

      Kuopuksella ei ole tätä ongelmaa, koska on käynyt molempia ala-asteita ja tuntee käytännössä kaikki nykyiset seiskaluokkalaiset. On siis innoissaan ja elementissään kun pääsi kaikkien kavereiden kanssa samaan kouluun!

      Pikku hurmuri lähti tänää kylille kahden tytön kanssa...

      Poista
  3. Nuo hetket on kyllä omassakin muistissa. Me vanhemmat ollaan sellaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Jotenkin muistan ikuisesti, kun esikoisella oli toinen koulupäivä. Ensimmäisenä sai saattaa koululle mutta silloin enää ei. Se loittoneva selkä suurine reppuineen, jota portailta seurasin...

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana