Sivut

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Illalla tuntuu

että on viinilasillisen paikka. Loma. Ja lomapäivänkin voi näemmä änkeä ainakin näennäisesti liian täyteen tekemistä. 

Heräsimme puoli tuntia aiemmin kun olin luvannut hakea kuopuksen kaverin meille. Hänen koko perheensä isoveljeä myöten on ollut viime viikon töissä ja tämänkin on. Nyt, kun me olemme kotona, voi hän olla meillä kuopuksen seurana useampanakin päivänä. Oma lapsi jäi aamupalahommiin kun lähdin kaveria hakemaan.

Sitten ohjelmoin ne muistutuksella syömään välipalaa ennen kun piti lähteä kaupunkiin, itse kävin haistelemassa yhtä taloa. Talo oli ihana ja olisi ollut täydellisellä paikalla, ihan kuopuksen parhaiden kaverien naapurissa mutta liian kallis, liian työläs ja no, liian vanha minulle. Harmi sinänsä. 

Kaupungissa söimme roskaruokaa, katsoimme kaverisynttäreille lahjaa ja t-paitoja ja spinneriä kuopukselle. Vaikka taivaalta tulee nyt vettä, tulee se vesipyssykelikin sieltä. Ne olivat heräteostos. Ihan suhteellisen ok, 2€/2kpl...
Synttärien aikana minä kävin kokouksessa ja sitten olikin edes takaisin suhailun jälkeen aika iltapalan ja sen viinilasillisen. Huominen kyllä ihan vaan ollaan.

Niin, paitsi että onhan tuossa kuvan nurkassa hakaneulat: pitäisi laittaa verhot paviljonkiin. Löysin pihakirppikseltä hienot joten saan vähän sitä kaipaamaani näkösuojaa terassille. Potut ja herneetkin pitäisi istuttaa mutta ei kyllä oteta stressiä eikä ainakaan vedetä kumpiakaan nenään!


***

Postaus päivässä, kaksi parhaassa -haaste.

8 kommenttia:

 1. Peruna nenässä voi olla aika kivulias. Paitsi jos on hyvin pieni nenä.
  Olen vähän kade viinilasillisesta, mutta hei: mejän isäntä ei ostanu tänään kaljaa! Paitsi alkoholitonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on alkoholitonta kaljaa kaapissa ;-)

   Sun migreeni on kyllä hankala, joskus vois ja sois, että vois rentoutua vaikka lasillisella tai parilla ilman järkyttäviä jälkiseuraamuksia.

   Jooei perunaa nenään (tai korkeintaan sellanen ihan ihan pieni uusi pottu?!?)

   Poista
  2. No niinhän minunki piti sanoa; pieni _peruna_ eikä pieni nenä. Rupesin miettimään kesken kirjoittamisen sanaa "perunanenä" ja siks varmaan tuli väärin. Mejän suvussa on pottunokkia ja miehen suvussa konkkanokkia, toivottavasti lapset ei ajan oloon kasvata niiden risteymää... nenäthän tuppaa kasvamaan vanhana.

   Onhan siihen migreeniin olemassa estolääkitystä, mutta kehtaisko sitä lääkäriltä pyytää sellasta, että vois joskus juua... siis jos sais edes sen lääkärinajan.

   Poista
  3. välihuuto: mun lääkäri sanoi (tai ehkä kuulin väärin?) että burana alle ja viini päälle. jos pelkää särkyä.
   En tiedä onko ihan käyvän hoidon mukainen suositus. Voi olla että tulee kirroosi tai muu porroosi.

   Poista
  4. RH: hih, mä en edes tajunnut tuota sun virhettä ennen kun nyt ajattelin tarkemmin. Höh, niin sitä vaan lukee menemään.

   Mun papalla kasvoi vanhetessaan nenä, muistan sen hyvin, kun näytti lapsen silmään varsin muhkealta (mutta ei sinnekään kauhena iso peruna olis menny;-)

   Estolääkityksen pyytäminen vois mulle ainakin olla vaikeeta. Jo maksa-arvojen tarkistuksen pyytäminen oli vaikka siinä ei pitäis olla mitään hävettävää että huolehtii itestään. Arvot oli kohillaan ;-)

   Poista
  5. Marika: mullekin lääkäri on sanonut niin, mutta vissiin nimen omaan Burana, ei parasetanolia sisältävää särkylääkettä. Se taitaa laittaa maksan liian koville. Poks ja sillei!

   Poista
 2. Tuo on muuten lomapäivien ongelma; niihin tahtoo ahtaa liikaa kaikkea. Hienoa, että tänään on vain oleilupäivä! Mulla on kolme viikkoa lomaan ja koko ajan pelkään, että ne neljä vapaata viikkoa menevät liian äkkiä. Tulee tehtyä liikaa tai liian vähän. Toivottavasti tämä skitsofreeninen olo helpottaa ennen lomaa. No, Kajaanin reissu siihen varmasti tulee, kun vien esikoisen takaisin lomilta, mutta ei välttämättä mitään muuta. Talouskaan ei nyt anna periksi kivaa loman viettoa, kun on tuo työtön mies. HUOH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan kanssa aina olla ahtamatta liikaa ja olen siinä yleensä ihan hyvä. Nyt on vaan tää ongelma, että kun on kuopuksen harrastus ja kaverit joita se haluaa sitten tietty nähdä niissä väleissä kun ei ole isällään. Yksinään mä pystyn kyllä lorvimaan ensi viikon helpostikin!

   Toivotaan että sun lomastressi helpottaa ennen lomaa ja nautit sitten kunnolla. Pienellä budjetillakin voi pitää virkistävän loman kun ei ole varaa höntyillä paikasta toiseen - tiedän kokemuksesta ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana