Sivut

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Musta tuntuu

Ihana Marika oli napannut haasteen postaus päivässä, kaksi parhaassa, johon mullekin tuli pakonomainen tarve tarttua ainakin hetkeksi. Lomaksi tai siksi aikaa kun tuntuu. 

Nyt tuntuu tältä:
Pöydällä mahtuu jo syömään. Oiskohan seuraava palapeli sitten mun ja kuopuksen yhteinen? Ehtisikö sen tehdä ennen kuin hän lähtee taas sunnuntaina isälleen?

Arvatkaapa mikä tuntuu hassulta? Kattaa vain kahdelle. Tuossa minä söin esikoisen paikalla ja tähän nyt vissiin täytyy vain tottua. Kun joskus tulee Euroopasta, ei ehdi liian pitkään kyllä kotona oleilla ennen kun muutto opiskelukaupunkiin jo sitten onkin edessä. Tätä tää nyt on!

Reissu on mennyt hyvin. Lontoosta päästy kanaalin ali (ai hurja miten jännää, mua ei saisi kuin veitsellä uhaten siihen putkeen) Pariisiin ja siellä hiottu ja liottu 30 asteen helteessä. Louvressa kuulemma oli paitsi Mona Lisa myös viileää. Musta on aika viileää, että kaksi 18v poikaa menee sitä katsomaan 💕.

Meillä on kuopuksen kanssa vaikka mitä ohjelmassa mutta niistä lisää illalla... hih!

8 kommenttia:

 1. heti alan seurata tätä postaussarjaa <3!

  VastaaPoista
 2. Siis ei ole totta, että sulla on siellä palapeli jo valmiina! Aivan mahtavaa! Kiva kuulla esikoisen kuulumisia reissusta. Mä en ikinä nuorena olisi uskaltanut lähteä minnekään. En halunnut olla yötä pois kotoa. Nykyisin ei haittaa yhtään...:)
  Tuota se sitten on jatkossa: vain kaksi ruokapöydässä ja ikävä sitä yhtä joukkoon, joka miettii yksin mitä ja missä söisi. Meidän esikoinen on tosiaan ollut syksyllä jo 5 vuotta reissussa ja vieläkin ottaisin sen kotiin takaisin heti. No, kyllä niiden tulee aika kotoa lähteä ja meidän opetella elämään taas itsellistä elämää. Olisko tuo vastakohta lapselliselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan just sitä, itsellistä. MÄ välillä elän sitä tässä väleissäkin kun pojat on poissa yhtä aikaa - ja se vaan lisääntyy kunnes sitten oon ihan kokonaan itsellinen ;-)

   Mä oon tosi ylpeä että esikoinen uskalsi lähteä, mä en olis enkä uskaltais vieläkään. Sitä on tullut niin vanhaksi ja mukavuudenhaluiseksi!

   Niin, ja itsellisen elämän tuotoksina on sitten näitä iltapuhteita, mulla on hyvää aikaa (vaikka kuopus siis onkin kotona, mutta nyt oon antanu sen sadepäivien iltoina pelata kun pääsee pitkästä aikaa kamujen kans pleikkapelien ääreen).

   Poista
 3. No jos Pariisiin menee, niin Louvrehan on must!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, mutta hienoa, että näille nykynuorillekin!!!

   Poista
 4. Meillä katetaan joko yhdelle, kahdelle, kolmelle, neljälle, viidelle, kuudelle tai seitsemälle - ja kissalla on omat vakiokupit lattialla. Aina tilanteen mukaan. Viikonloppuna voi taas lautasia olla neljä tai kolme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, mä unohdin puput ... no, niillä on oma kattaus joka päivä omassa huoneessa ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana