Sivut

tiistai 13. kesäkuuta 2017

Aamulla tuntuu

että lomalomaloma loma.

Kummaa, miten on päivät aivan totaalisen suloisen sekaisin ja eilen havahduin siihen, että olen ollut lomalla kokonaista neljä päivää. Jo nyt olen täysin levännyt ja irtautunut kaikesta työhön ja stressiin viittaavasta. Tosin työhän minua ei juuri koskaan edes stressaa, lucky me! Mutta siis vähän takana ja paaaljon vielä jäljellä. Mahtavaa, etten sanoisi!

Vaikka tälle viikolle on väistämättä pakkautunut yhtä sun toista kuopukseen, sen kavereihin ja harrastuksiin liittyvää, ei se kyllä haittaa. Seuraava viikko on sitten sellaista hiljaiseloa ettei ole tosikaan. Tai mistä sitä tietää mitä me keksitään kun ystävä tulee reissusta. Olenkin ollut vähän niin kuin kipeä kissa kun lähti viikoksi ulkomaille. Höh!

Tähänastisen päivän saavutus on tässä:

kaksi vehoa kaivettu kassista. Ja ne potut ja herneetkin odottavat. Tarvittaessa pitkäänkin, jos siltä tuntuu. Uusia perunoita voi syödä syksymmälläkin, Varhaisperunoita saa (toivottavasti pian, kotimaisia) kaupasta. 

Iltapäiväksi on ohjelmassa kyseisen reissaavan ystävän mökillä pistäytyminen. Pakkaan matkaan HK:n sinistä kuopukselle ja maissia minulle. Ja saunakamppeet. Eikös sellainen nyt kuulosta ihan soveliaalta sadeiltapäivän/illan ohjelmalta?!?

Hain äsken kuopuksen kaverin ja nyt minä lähden kahville. Kahvinkeittäjäni on Euroopassa (tänään vaihtaa Ranskan Etelä-Saksaan, vuokraa pyörän ja lähtee telttailemaan kolmeksi päiväksi. Ehdotin lyhyitä matkoja ja veden läheisyydessä pysyttelyä: on luvattu hellettä!) joten täytyy käydä kodin ulkopuolella 😀. Ei vais, keitän minäkin välillä, mutta tekee mieli lämpimäisiä.


***

Postaus päivässä, kaksi parhaassa -haaste.

10 kommenttia:

 1. Ihania kesäpäiviä!Kiva kesäfiilis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka sataa niin on <3
   Ja rauhaisa, tänään en tee mitään mitä ei huvita!

   Poista
 2. Olisikin mökki :(
  Sadepäivät järvellä, tai siis mieluummin mökillä on ihan oma lukunsa koska silloin on paljon rauhallisempaa kun lokit ei mekasta eikä kukaan mölyä vesillä/rannoilla. Oikeastaan ne on paljon parempia kuin aurinkoiset - ainakin mitä tulee rentoutumisen suhteen.

  Ruåtsalaisia uusia pottuja olen syönyt, 1.34,¨euroa kilo ja joo, oli ne ihan hyviä mutta ei kuitenkaan kotimaisen veroisia.
  Hauskaa ja antoisaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en suostu koskemaan muihin kun kotimaisiin pottuihin - se vaan ei oo sama asia. Ekat potut voin kanssa, slurps, niitten on PAKKO olla hyviä kotimaisia ;-)

   Noin mäkin ajattelin, sadepäivänä on mahtava mennä mökille kun siellä on kokonaan katettu "keittiökatos" ja saunassa nyt ei haittaa sataako vai paistaako. Sinne siis.

   On ihanaa, kun saadaan lainata sitä aina kun isäntäväki on poissa. Usein juhannuksena ja venetsialaisten aikaan kun viettävät näitä suvun kesken Pohjanmaalla.

   Poista
 3. Jos sadepäivällä tarkoitetaan sellaista mukavaa pikkutihkua, niin sitten käy. Eilen oli sellainen sadepäivä, että en olisi lähtenyt kotoa mihinkään jos ei olisi ollut pakko. Onneksi oli kunnon varusteet.

  Mä sitten ensi viikolla päivittelem lomaloma-otsikoilla. Mihinkähän asti päästään jos elokuuhun asti joka päivä kirjoittaa yhden 'loman' lisää otsikkokenttään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, koitapa! Tervetuloa lomalaisten joukkoon ;-)

   Meillä on satanut ihan kunnolla kohta kolme päivää, mutta huomenna poutaantuu ja tulee oikein kesäiset ilmat. Sopii mulle!

   Poista
 4. Saunasta on ihana pistäytyä vesisateeseen, jos ei oo järveä vieressä :) Tai vaikka oliskin.

  Onhan se jo hyvää edistystä, että on verhot kaivettu kasseista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja nyt mä jo jonkun sain roikkumaankin. Piti välillä tulla välipalalle ... ;-)

   Meillä on sellanen ihana sauna-vesisademuisto kuopuksen kanssa, että kun oli oikein raatosade ja vesi lämpimämpää kuin ilma, niin oli kyllä mahtava käydä uimassa. Mäkin jopa uskalsin - sitä taivastellaan vieläkin. Tänään en kyllä mene, mutta kivaa siitä silti tulee.

   Poista
 5. Hyvvee lommoo! :-)
  Ei lomalla pidä liikaa huhkiman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei pitäis... ja tänään oon onnistunutkin olemaan ihan iisisti. Tunnin aamukahvit ja sitä rataa. Kohta mökille saunomaan, joten rentoilu jatkuu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana