Sivut

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Virkistynyt ja rentoutunut

On ollut taas mainio viikonloppu. Meillä oli perjantaina suunnittelu- ja visiointipäivä toimialallamme. Virkistystäkin siinä tuli sitten sivussa. Johtajamme on jäämässä eläkkeelle piakkoin, joten piti vähän miettiä ja hahmotella tulevaisuutta. Sitten kun saunaolut sihahti, leimasimme työpäivän päättyneeksi. Otimme löylyt puusaunassa, grillasimme yhtä sun toista. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus oli varhaiskaali grillattuna - mielettömän maistuva resepti, jonka bongasin samana aamuna. Täytyy ehdottomasti tehdä toistekin, oli sellainen "pikaversio kaalilaatikoista". Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja rattoisaa oli olla kollegoiden kanssa muissakin kuin työn merkeissä.

Eilen sitten oli teatterielämyksen vuoro. Vannoin edellisen reissun jälkeen, että rupean käymään useammin kulttuuririennossa ja tuli lunastettua lupaus hetimiten ennen teatterin kesäkatkon alkamista. Kultturellia ja älykästä seuraa ja todella nautittavaa näyttelijätyöskentelyä. Olin taas virkistynyt. Illan istuskelin kotosalla omassa hyvässä seurassani ja maistelin kuohuviiniä. Sitten olinkin rentoutunut. 

Mainio uusi löytö:
2 dl luomukuohari!


Ja tämä vaan jatkuu. Esikoinen tulee tänään kotiin. Otamme rauhallisesti, saunomme. Kuopus palaa vasta maanantaina.

2 kommenttia:

 1. Taas on lukuoikeus tapissa... mutta onhan se varhaiskaali aika hyvää noin kaaliksi. Jopa mun mielestä.

  Kahden desin viinipullo on hyvä keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun usein tekee mieli kuoharia mutta en viitsi ostaa itelleni koko pulloa kun kuplat ei säily jos ei juo kerralla. Toi oli sitä paitsi ihan hyvääkin - nam ;-)

   Se varhaiskaalia vaan lohkottiin (niin että se keskikohta jäi pitämään lohkoa joten kuten yhtenäisenä), siveltiin öljyllä ja sitten siirapilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana