Sivut

maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun viimeinen!

Eilen oli rento ja sitten taas hetken puuhakas päivä. Aamun sain olla ihan omassa rauhassani, heräillä miten halusin, lueskella sängyssä ja vötkistellä oikein kunnolla. Sitten olikin vuorossa esikoisen koulun juhlanäytelmän yleisöesitys. Poika tuli mummilta hyvissä ajoin ja veimme hänet valmistautumaan. Sillä aikaa kävimme me aikuiset porukalla syömässä. Tämän jälkeen vein äitini ja hänen miehensä katsomaan näytelmää ja itse siirryin niin sanotusti keittiön puolelle. Lukiolaiset olivat leiponeet, esikoinen muiden muassa mummilla ollessaan, ja näytelmän jälkeen oli kahvitus. Olin kahvivastaavana parin oppilaan apuna. Mukavasti meni ja leirikoulurahastoon kilahti hyvinkin jokunen lantti. Sen verran ylistäviä olivat kahville tulleen yleisön arvot, että rupesi kutkuttamaan, että se viimeinen esitys olisi kyllä ihanaa nähdä kuopuksen kanssa. Lupasin kyllä siinäkin olla kahvivastaavana, mutta silloin puffeti on ennen esitystä, joten varmaan voin myös samalla livahtaa katsomaan. Nyt se ei onnistunut, koska piti vahtia isoa perkolaattorikeitintä.
Illan vietin seuraavan Barbarotin seurassa. Paitsi saunassa esikoisen.

Tänään ajellaan kaupunkiin keuhkosairauksien erikoislääkärille esikoisen kanssa ja paluumatkalla poimin kuopuksen mukaan. Sitten on pesue taas koolla.

***

Kurkistin pitkästä aikaa hakusanoja joilla blogiini on päädytty.
Varsin värikäs joukkio, täytyy todeta.

***

Tällä kertaa ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa ystävät!

12 kommenttia:

 1. Juustopipareita?! Hyfff... en oo koskaan ymmärtäny sitäkään, miksi pipareita syödään homejuuston kans. Oon kyllä tehny joulutorttuja homejuustotäytteellä, mutta voitaikinassahan ei olekaan sokeria.

  Ja epäsovusta kanalassa tuli mieleen Mirron kanalan kesäiset vaiheet, kun oli ostettu kananpoikia, joista noin puolet olis pitäny olla kanoja, ja olikin suurin osa kukkoja. Eikä se kanana ostettu isokaan lintu muninut ainoatakaan munaa... mie olisin siinä vaiheessa kyllä reklamoinut myyjälle. Huijas aloittelevaa kanalanpitäjää.

  Muutenkin aika outoja hakusanoja. Homeopatiaa homeoireisiin... onnee vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että kyse on sellaisista suolaisista piparimuotilla tehdyistä vähän niin kun juustokekseistä ;-) mun suolainen joulutorttubravuuri on laittaa luumuhillon tilalle pestoa - punaista tai vihreää - ja sitten kirsikaksi kakkuun oliivi tai aurinkokuivattu tomaatti, värin mukaan!

   On noi kyllä aika outoja nuo sanat eikä taatusti löydy Majasta helpotusta moiseen.

   Poista
 2. Kyllähän sun täytyy se esitys vielä kerran katsoa! Ei niitä lasten esityksiä kuitenkaan niin usein vastaan tule.
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa myös Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me sovittiinkin jo esikoisen ryhmänohjaajan kanssa, että hän siivoaa kahvituksen jäljet ja mä pääsen esitykseen ;-)

   Ihanaa!

   Poista
 3. Haaransillan kummitus vaikutaa hupaisalta :D

  VastaaPoista
 4. Marjaana , iloista joulukuuta ... Onko hyvä kirja ? Suositteletko ?
  Ja ne hakusanat - harmi ettei minä vuodatuksessa näe ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään näistä hitaasti etenevistä Barbarotti -dekkareista ja olen melkein rakastunut päähenkilöön Gunnar Barbarottiin <3

   Poista
 5. Voi harmi , tuli taas väärä osoite, nyt kun on se mun virallinen joulublogi (eesti) auki .. mutta täällä kuitenkin suomal osoite missä puhutan suomea jos osattaan

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana