Sivut

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Lomanen

Kävin kääntymässä töissä neljä päivää. Nyt vedän henkeä viisi. Sien jälkeen teen töitä kolme päivää ja vietän viikonlopun. Sitten alkaakin kesän kovin putki: olen yksin kirjastolla kaksi viikkoa, mutta silloin kuopus onkin taas jo isällään. Nyt nautitaan kahdestaan.

Olemme molemmat koukussa, kuopus Nälkäpeli-kirjoihin (nyt menossa viimeinen, Matkijanärhi) ja minä lukemiseen muuten vaan. Siksi tämä osui ja upposi niiiiin hyvin
kiitos  rakas ihana ystävä!!!

Uneksitaan!

16 kommenttia:

 1. Kyllä, siihen koukuttuu, ja sitten joskus se tuntuu tosi vaikealta. Oon lukenu sitä Vargasin uusinta, ja edelleenkin se tuntuu ihan eri kirjoittajan tekemältä ja päähenkilö ajattelee ihan erilailla kuin yleensä, mutta nyt oon päässyt jo vauhtiin ja kiinni tekstiin.
  Tietokirjallisuusmoodi käännähti viimein fiktiomoodiin, onhan sentään kesä... ja kolme jonossa, myös uusin Brunetti :)

  Lapsiakin aikanaan kannustin lukemaan sanomalla, että kirjan kautta pääsee eri maailmoihin ja voi elää monta elämää. Toinen lukee, toinen ei niinkään. Hieno kassi kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin se Brunetti yhä odottaa, se on kyllä oivaa kesälukemista.

   Musta on ihana kun kuopus on nyt jumittunut lukemaan, aiemmin se ei niin kauheasti oo lukenu. Tai on jos on löytyny tarpeeks mielenkiintoinen kirja. Ehkä ne ei vaan oo sit ollu?

   Esikoinen taas lukee enimmäkseen englanniksi ja jopa matemaattista tekstiä jota mä en tajuu ees suomeks ;-)

   Kassi on upee, sain sen Helmiltä <3

   Poista
 2. Musta oli niin kiva, kun pienin meillä koukuttui lukemiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku Supermarsu sillä on kesken :)

   Poista
  2. Kiitti! Pitääkin kattoo, jos meilläkin kuopus innostuis niistä. Nälkäpeli (vika) kesken ja se on lukenu myös niitä sen saman tekijän toisia kirjoja (Gregor jotain)

   Poista
  3. Ok, niitä me ei olla luettu.

   Poista
  4. Ne ei tunnu kiinnostavan ketään meidän asiakkaista, mutta kuopus on kuulemma lukenut kaksi niisä isällään. Pitääkin haastatella sitä niistä!

   Poista
 3. Hieno kassi!!!
  Kirjat ja kirjastot ovat mun suuret rakkaudet. Kirjastoissa tunnen olevani kotonani.
  Tommonen olisikin kivaa, tehdä työtä tommosella rytmillä.
  Itse asiassa mua ei haittaisi tehdä pitkiä päiviä kerralla ihan putkeen jos sen jälkeen olisi tiedossa viikko vapaata...uneksitaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nyt kesällä vähän tätä, kun sumplitaan kuopuksen loman takia omia töitämme ja lomiamme isänsä kanssa. Normaalistihanmä teen neljää päivää viikossa (sisäilmasyistä) ja se on kyllä kivaa, mutta taloudellisesti täysi katastrofi :-(

   Kassi on upea, sain sen yhdeltä blogiystävältä. Niin osuva <3

   Poista
 4. "Lukeminen kannattaa aina" ja "Antoisaa elokuvailtaa" ovat tarttuneet minuun niin pienenä, ettei niitä varmaan saa ravistettua nahasta pois.

  Olin unohtanut koko Brunetin. Vaikka kirjapinoni on nyt turhan korkea, niin täytyy käydä kirjaston sivuilla :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös, meillä on upea auringonpaiste, joten ulos on mentävä ;-)

   Ja iltapäivällä luetaan sitten, varmaan terassilla kans!

   Poista
 5. Voih...mun pitaisi varmaan sivistaa itseani ja lukea tai katsoa edes yksi noista... Ma en vaan voi sille mitaan, etta aina kun kuulen tai luen sanan "Nalkapeli", mulle tulee mieleen "Dramaattinen viihdeuutinen elokuvan naispaaosan esittajasta". Hanhan hakeutui aikanaan sairaalahoitoon vatsavaivojen vuoksi.. vatsavaivojen syyksi selvisi lopulta niinkin tavanomainen vaiva kuin ilmavaivat! Ei siis raukka pierua tunnistanut :D
  Anteeksi jos pilasin teidan lukunautintonne....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sä pilannut ;-)

   Mun katselunautintoon vaikuttaa se kohu, kun pääosan esittäjä oli kuulemma liian paksuposkinen. Oisi pitänyt olla anorektikon näköinen tai jotain? Upea mimmi, vaikkei piurua tunnistaiskaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana