Sivut

lauantai 1. heinäkuuta 2017

Ihana päivä!

Ehkä kesän lämpimin? Joka tapauksessa nautimme suuresti ulkoilmaelämästä kuopuksen kanssa. Hänellä oli kaverisynttärit, minä kävin kylillä kahvilla ja kaupassa. Sitten lueskelin ensin yksin ja kohta yhdessä terassilla auringossa. Poika lähti pelaamaan futista ja minä jatkoin paistattelua. 

Eikä siinä vielä kaikki. Toissa päivänä hain syrjäkylältä pienen tietokonepöydän esikoiselle ja maksoin siitä kokonaista 5€


Vaikka esikoiselle piti rastojen takia ostaa
suurin lakki mikä markkinoilta löytyi,
on tuo pöytä silti aika pieni ja siro, kuten näkyy!Jahka sankari tulee kotiin, hän saakin pian ruveta pakkaamaan! Löysimme nimittäin ystävän kanssa hänelle ja ystävän pojalle kimppakämpän lähikaupungista elokuun alusta alkaen. Oli hupaisaa käydä äiteinä katsamassa sitä, mutta kun toinen on Euroopassa ja toinen armeijassa, ei oikein ollut muuta vaihtoehtoa. Oli meillä kolmas poika kaveriporukasta sentään mukana ja pienen miettimisen jälkeen hänkin päätti muuttaa tähän kolmioon oman ylihintaisen yksiön sijaan.

Nyt on yksi huolenaihe taas vähemmän.

Niin, ja yksi oma huone sisustettavana ihan kohta!

10 kommenttia:

 1. Onnea sankarille. Tänään onkin ollut tosi lämmin ja hieno päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLi liki helteistä tosiaan, ja mä nautin. Nautin myös ajatuksesta ,että saan oman huoneen ;-)

   Poista
 2. Ihana ja lämmin päivä on ollut täälläkin☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

  VastaaPoista
 3. Voisitte vähän puhaltaa sitä lämmintä tännekin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh, eikö siellä ole?!?

   No mä koitan puhkua ja puhista ;-)

   Poista
  2. No ei, +15 ja tihkusadetta koko päivä :(

   <3

   Poista
  3. Mäkin katoin Forecaa ja yllätyin! Luulin, että koko maassa oli sellanen hellemekkokeli niin kun meillä.

   Pian se paranee, uskotaan siihen <3

   Poista
 4. Hienoa, että sai kämpän ja hyvässä seurassa vieläpä! Ja sie varmaan haistoit, että se pystyy siellä asumaankin...

  Kummallinen keli tosiaan oli eilen - Helsingin päällä kulki suoraviivainen pilvisuikale, muu maa sai nauttia puolipilvisyydestä. Se oli painavin syy olla lähtemättä Prideen mulla. Miks mennä sinne kylmään ja sateenuhkaan, kun voi paistatella täällä lämmössä? Kyllä siellä sakkia riitti ilman muakin.
  Forssasta kotia ajellessa se pilvenreuna oli tullut jo pidemmälle, oli aika jännä näky kun toisella puolella oli ihan pilvistä ja päällä kuin veitsellä leikattu reuna, jonka toisella puolella kivat poutapilvet sinisellä taivaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä populaa ja mäkin täällä hengessä mukana ;-)

   Meillä sen sijaan oikeesti yli 20 ja terassilla tuulettomassa kohdassa hiki vaan valui kun paistattelin päivää. Jopa mun, vaikka rakastan aurinkoa, piti välillä mennä kuninkaallisen pailjonkini suojiin vilvottelemaan!

   Toi kämppä tuntui kyllä hyvältä, mä en juurikaan saanut oireita ja makkaareitten ikkunoissa oli rakoventtiilit. Esikoinen on nyt nukkunut vähän siellä sun täällä reissullaan eikä oo kuulemma nenän tukkosuutta kummempaa kärsinyt, joten ollaan tosi toiveikkaita. Ja se, että siinä on kaks tosi hyvää kaveria, helpottaa paitsi sopeutumista uuteen kaupunkiin ja tilanteeseen, myös mahdollistaa sen, että muuttaa sitten pois - tai ettii siitä käsin uutta kämppää - jos ei pysty siihen jäämään. Uskoisin kuitenkin että pystyy.

   Oon jotenkin ihan hirmu onnellinen tuosta, se on iso paino harteilta kun ei tarvi huolia onko paikkaa mihin muuttaa. Niin, ja se mun oma huone... hiiii!!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana