Sivut

torstai 29. kesäkuuta 2017

Pojat

Katsokaa kuka tuli kotiinđź’—.Olipa mielenkiintoista seurata jalkapallo-ottelua samalla, kun toinen harrastaa nerffailua. No, katsoi se kanssani suurimman osan tylsästä matsista ja kaikki pelaajat säilyivät ehjinä.

Posti Prahasta tuli perille nopeammin kuin Suomessa konsanaan, esikoinen laittoi kortin postiin juhannuksena. Se oli leimattu 26.6. ja tuli perille 28.6.


Matka jatkui Prahasta Puolaan. Varsova ja Krakova on nähty, samoin Auschwitz, joka oli kuulemma yllätävä rankka kokemus. Yöllä jatkoivat Wieniin jossa ovat nyt ja aikovat telttailla (no ei siellä, mutta maaseudulla).  

10 kommenttia:

 1. No nyt alkaa normalisoitua sinunkin elämä <3

  VastaaPoista
 2. Kiva, että sait kaverin kotiin :)

  Itse tiedän itsestäni sen verran, etten pystyisi käymään Auschiwtzissa, joten onneksi en taida sinen koskaan mennäkään. Huomenna voisin sen sijaan ehkä jaksaa kirjoittaa Tallinnan reissusta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä luulen, että mulla on sama kohtalo. Pää pensaaseen vaan, koska ei kestä... Kerro heti kun jaksat ;-)

   Poista
  2. Mä katsoin nyt toukokuussa sen leffan 'The fault in our stars' (koska kirja oli hyvä), siinä nuoret menee käymään Anne Frankin kotitalossa Amsterdamissa. Yritin selittää pienimmälle, kuka oli Anne Frank, mutta en pystynyt itkulta.

   Poista
  3. Ääh, mä niin tiedän ton <3

   Poista
 3. Hauskaa, että sulla on taas hauskaa seuraa =D. Korttien saaminen on superihanaa ja varsinkin kun se tulee omalta nuorelta.

  Mulla on Krakowa käymättä ja olen ajatellut sinne mennä sekä käydä samalla reissulla Auschwitzissa. Varmaan tekee tiukkaa, mutta jotenkin historia vetää puoleensa. Vaikkei tämä liity samaan asiaan laisinkaan, niin perjantain HS:ssa oli juttua Hangossa olevasta saksalaisten läpikulku"kasarmista". Kävin keväällä paikanpäällä ja tuollaiset rapistuneet talot huikeissa maisemissa olivat kyllä tosi mielenkiintoisia. Paikassa oli todella erikoinen tunnelma.

  Ihanaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortteja tulee nykyään tosi harvoin joten aina ne ilahduttaa kovasti. Ja tuo tietysti eritoten. Äitinikin sai omansa.

   Mä luulen, että mulle olis keskitysleirin näkeminen liikaa mutta nostan hattua kaikille historiasta niin kiinnostuneille. Tuola reissulla on nähty Eiffeltorni ja Mona Lisa, Lontoon nähtävyyksiä ja sitten tuo. Tuleepaan perspektiiviä.

   Krakovaa on hirmu moni kehunut, täytyy kysellä esikoisen kokemuksia jahka kotiutuu.

   Sinne myös, aurinkoa, iloa ja valoa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana