Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pattaa pettoa ja paametaania*

Istuttiin lauantaina ystävän kanssa iltaa. Intoudun joskus laittamaan meille ruokaa - yleensä en, koska arjessa saan sitä laatua välillä liiaksi asti ja vapaillani nautin kun ei tarvitse keksiä apetta kenellekään - ja aina se on sitten kuitenkin yhtä mukavaa. Ruokkia ihmistä, joka ei valita että "Mä en tykkää tästä" tai "Miksen meillä oo sitä tai tätä ruokaa..." Nappasin kauppareissullani mukaan K-marketin ruokalehden ja sieltä bongasin oivan keväisen sitruunapastan.

Olipas se raikasta ja hyvää. Kasvirasvavalmisteen (!) sijaan käytin kyllä ihan ehtaa luomukuohukermaa. Samoin sitruuna saa kernaasti olla luomua, kun kuori raastetaan joukkoon myös. S-kaupasta saa myös tuorepastaa luomuna, joten ostin sitä.


Ruokajuomana maistui oiva italialainen punaviini Zensa.

Oli rentouttava ilta ja viikonloppu ylipäätään. Nyt onkin sitten uusien kujeiden aika. Ensimmäinen koulupäivä uudessa opinahjossa. Ensimmäinen koulukyyti mennen tullen. 

Hyvin se menee, eikö vaan?


*Kuopus ruukasi pienenä tilata ravintolassa itselleen pastaa, pestoa ja parmesania. Herätti hieman hilpeyttä, kun pari vuotias herrasmies teki tilauksen.

10 kommenttia:

 1. Tokihan mies itse tekee tilauksen, jos tietää mitä haluaa :)

  Ja hyvin se menee - jos kerran jo parivuotiaana on itse osannut ravintolassa ruokansa tilata!

  Meillä Poika jätti kultasepänliikkeen ikkunaan joukon hämmentyneitä miehiä hihkaisemalla "kato isi, muniitti!", johon isi tietysti, no kas niinpä onkin ja poistuivat tyytyväisenä paikalta :D Oli joulu tulossa, niin taisi olla vaan koristeena joku joulupallo tms.

  Pojalle kun jostain syystä kaikki pyöreät ja soikeat olivat muniitteja: kivet, perunat, kananmunat, tomaatit, pallot jne :D

  Luulen, että teillä käy illalla sen päiväinen pulputus päivän tapahtumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muniitti ;-) Nyt pääsiäisenä on paljon muniitteja kaupoissa!

   Meillä ei ikävä kyllä käy pulputus päivän tapahtumista, koska kuopus kotiutui eilen räkätursakkeena isältään ja oli sen verran tukkoinen tänä aamuna ettei puhettakaan kouluunlähdöstä vaikka toisin molemmat toivottiin. Mutta ehkä tää menee pian ohi?

   Poista
  2. Voi harmi :( Ja niin kuin oli tätä päivää odotettu?
   Toivotaan, että on vaan nuhaa ja jotain pientä, ettei mitään sen pahempaa harmia ja menisi pian ohi. Lähetä tänne, menee tässä samalla tän mun räkätaudin tekeleen kanssa; kurkku karheena ja nenä vuotaa, ei tuntuis enää missään :)

   Poista
  3. En mä ilkee lähettää, mutta eiköhän tää meilläkin mee ihan tavallisena räkiksenä ohi. Kuumetta ei oo eikä pikatestin mukaan myöskään angiina uusinut, joten peukut pystyyn, että pian tokenisi!

   Sinne kans paranemisia <3

   Poista
 2. Hii, ihana ravintolaruokatilaaja! Tästä tuli mieleen Vanhin, joka tahtoi pienenä ruiskuttipillin...
  Voi, jänskäpäivä siirtyi sitten tuonnemmaksi. Toivotaan, että on ihan vaan tavallista (ja nopsasti ohimenevää) flunssaa.
  Sitruunapasta kuulostaa namilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruiskuttipilli - mikä ihme se on? Ihana sana joka tapauksessa!

   Sitruunapasta oli totisesti herkkua nam!

   Poista
 3. Sitruunapasta ja pasta petolla ja paametaanilla kuullostavat molemmat hyvältä =) Nopeaa toipumista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä toivotaan täälläkin. Haluaisimme molemmat päästä ihmisten ilmoille mahdollisimman pian.

   Molemmat pastat kyllä kelpaa mullekin, rrrrakastan pastaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana