Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kesähaaste

Lyhyen kylmemmän kauden jälkeen paistaa taas aurinko ja se tuntuu näin loman lopulla aivan ihanalta. Koskapa Majassa on vietetty löysää lomaa eikä mitään kunnon raportoitavaa ole, on oivallinen aika tarttua Nolliksen kesähaasteeseen.

Mikä on mieluisin/mieluisimmat kesä...

1. ruoka?

Salaatti, sellainen, jossa on jotain juustoa. Halloumia, mozzarellaa, fetaa - ja mieluusti vaikka viinirypäleitä tai melonia suolaisen kaverina.

2. juoma?

Hiilihapotettu lähdevesi tai vichy alkoholittomista ja alkoholillisista joku pirskahteleva, rosee, valkoviini tai kuohuviini (taidanpa kertoa näistä lisää huomenna).

3. biisi?

Oi, Kesäkatu, ehdottomasti!

4. tekeminen?

Epätrendikkäästi auringossa istuksiminen ja hikoilu.

5. paikka?

Oma terassi ja joskus toivottavasti oma mökki.

6. kengät?

Paljain varpain. Kynnet lakattuna.

7. tapahtuma?

Oman kunnan kulttuuriviikko.

8. herkku?

Mun kesäherkku on varmaan kohdan kaksi alkoholilliset juomat. Joo, on ne.

9. väri?

Oranssi, violetti ja punainen yleisimmät vaatetuksessa. Ja ne varpaankynnet sävysävyyn.

10. Mistä tietää, että kesä on alkanut?

Kun lämpötila kipuaa yli kahdenkymmenen ja voi istahtaa terassille ilta-aurinkoon kesämekko päällä. Ja kun hormoonit hyrrää pitkän kylmän talven jälkeen...

Sen kunniaksi voin kertoa viimeisimmän hupaisan haun, jolla Majaani on tultu: yksinhuoltaja äiti tarjolla. No ei kai nyt sentään?
Rantakasvilta sain lisäksi tällaisen!
Kiitos kaunis!


Ai niin, on täällä sentään mietitty syntyjä syviä. Tai lähinnä valistettu minua tietämätöntä.

Kuopus: "Mä uskon henkiin. Sellasiin, jotka nousee kuolleista ja elää henkimaailmassa. Ne on vähän haamuntapaisia. Ja samannäköisiä kun ne oli alunperin kun ne eli, paitsi että ne on tummansinisiä ja vaalertavia, valkoistavia. Ne voi nähdä kun meditoi. Mutta ne näkee vaan sillon kun joku suvusta on kuollut ja haudattu, niin sitten voi mennä meditoimalla henkimaailmaan sitä tapaamaan." AHA!?!

4 kommenttia:

 1. Kuopuksesi on mainio - miettii syvällisiä juttuja. :)
  Toivottavasti hän säilyttää syvällisen tavan ajatella tulevaisuudessakin - hänellä on niin aidon suorat mietteet, ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon kans, että ajattelu säilyy jatkossakin. Tuossa taisi kuitenkin olla taustalla jotkut lastenohjelmat (miksi niissä kaikissa vähän isommille tarkoitetuissa on zombeja tai hirviöitä?) tai käsikonsolipelit. Mutta hauskaa mulla oli yhtä kaikki!

   Poista
 2. Kuopus kyllä miettii usein niin syntyjä syviä, että hänestä tulee taatusti aikuisena taiteellisen tai filosofisen ammatin harjoittaja :) Ehkä teillä kasvaa siellä seuraava Tommy Tabermann :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kasvaa uusi Juhan Af Grann näiden puheiden perusteella ;-) Tuossa justiin kun tultiin uimarannalta, kuopus sölkötti jotain epäselvää. Kysyin "Mitä?" "Ei mitään, mä puhuin vaan japania..." Jessus sen kans!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana