Sivut


torstai 26. heinäkuuta 2012

Viikko ilman lapsia

Esikoinen tulee tänään mökiltä, illalla, työvuoroni jälkeen, luulisin. Rento oleminen jatkuu, koska kuopus jatkaa vielä lomailua isänsä kanssa ja saapuu sunnuntaina. Olen minä ollut ja nauttinutkin.

Maanantaina töiden jälkeen katsoin Casablancan, jälleen kerran. Ja pitihän sitä vähän itkeä tirauttaakin. Ei vieläkään, eivät saaneet Rick ja Ilsa toisiaan.

Tiistaina käväisimme kaupungissa ystävän kanssa. Ja tietty syömässä sitä iänikuista - ja aina yhtä herkullista - caesarsalaattia. Bussia odotellessa piti sitten vielä tappaa aikaa puistossa piccolokuoharien kera. Ystävä oli lukenut julkijuopottelujutusta, että kuohuviinillä kilistelystä poliisi ei sakota ;-) Rattoisaa oli, niinkuin aina.

Eilen taas vötkistelin oikein kunnolla työpäivän jälkeen, lueskelin, söin suklaata, köllöttelin. Kovasti huhuilivat Cascaden langat, mutta ovat rontit vyyhdeillä, enkä hoksannut keriä niitä kun vielä olisi apukäsiä kotona ollut. Kollega ehdotti, että ottaisin jalat avuksi, mutta eivät taida minun vatsalihakseni rahkeeni moiseen riittää. On vielä odoteltava.On odoteltava myös Nälkäpelin kolmatta osaa, Matkijanärheä, joka on esikoisella mökkilukemisena. Pahasti jäin kuulkaas Nälkäpeliin koukkuun. Minä olen nyt lukenut myös Vihan liekit ja odotan kuumeisesti tuota kolmatta saapuvaksi. Tämä on yllättävää sikäli, että fantasia saati scifi ei varsinaisesti ole minun heiniäni, mutta tämä sarja on toteutettu sillä lailla, että jännitys on pääosassa eikä yliluonnollinenkaan niin minua häiritse kuin yleensä.

Osassa kaksi kilpaili muuten sympaattinen Mags, joka oli todella taitava käsistään, "On silti taivaan tosi, että hän osaa tehdä ongenkoukun mistä tahansa - pensaan piikistä, linnun luusta, korvakorusta."

***

Tänään aion vielä aamupäivällä ajella markettiin täydentämään kuivaruokavarantoja ja vähän kosteampiakin, Alkossa.

***

Kuulinpa tässä, että leijonanmetsästys on kuulemma out ja puuman metsästys in. Jihuu!

4 kommenttia:

 1. Sulla on kiva blogi ja kutakuinkin samanikäisiäkin taidetaan olla. Taidanpa tunkeutua tänne toistekin :) . Mukavaa puolilapsetonta loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa toistekin, todellakin! Minäkin käväisin sinun blogissasi ja aion lueskella ajan kanssa lisää - nyt pitää lentää, että ehdin hoidella kauppa-asiat ennen töihinmenoa.

   Ja viikonlopusta aion nauttia myös, ja lomasta, sekin nimittäin alkaa huomenna.

   Mukavaa viikonloppua sullekin!

   Poista
 2. Scifi ei oo koskaan ollu mun juttu, mutta tuo kaima alkoi kiinnostamaan ;-D Varsinkin kun käytin viime korussani korvakorukoukkua poikkeuksellisesti riipuksen osana :-) Jeh, kuinka itsekeskeinen voi ihminen olla! Tunnustan, erittäin. Sitä paitsi olen joka tapauksessa menossa kirjastoon, niin voi hyvin katsastaa k.o. sarjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan luonnollista, ja tuttuakin, kuules!

   Mags tosiaan esiintyi vasta sarjan kakkososassa Vihan liekit, mutta jotenkin - ehkä ihan, jotta tietää mistä puhutaan - voin tuota koko sarjaa suositellakin. Enkä englanniksi, kun sitä koitat pitää yllä? Näyttäis ykkösosaa ainaskin olevan mahdollista saada alkuperäiskielellä.

   Ja tuo tosiaan ei ole sellaista tieteisscifiä ollenkaan, mä en pysty sellaista lukemaan lainkaan, ei vaan kiinnosta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana