Sivut

lauantai 28. tammikuuta 2012

Mitä tänään syötäisiin?

Viikonloppu, ihanaa! Eilen päätimme viikon käymällä ulkona syömässä. Paikkakunnallamme on kolme-neljä vaihtoehtoa ja valitsimme tällä kertaa pizzerian. Olen ajatellut, että niinä kertoina kun kuopuskin on kotosalla, voisimme aloittaa viikonlopun noutoruoalla. Vähän helpotusta siihen ainaiseen miettimiseen, mitä tänään söisimme. Muutoinkin oli erinomaisen leppoisa perjantai-ilta. Esikoisella oli kaveri yökylässä ja kuopus pelasi Wiillä.

Mehuna luomuappelsiineista puristettu aamun virkistäjä!

Tämä aamu alkoi myös samankaltaisissa merkeissä. Teiniosasto vielä nukkuu, kuopus katselee lasten ohjelmia ja minä nautin aamukahvista rauhassa. Huomaa Iittalan Kotikaupunki-sarjan Puisto-muki. Sain sen Tukevien naisten illassa ystävältä lahjaksi ja se on ollut kovassa käytössä. Muistuttaa oivasti minua aiemmasta kotikaupungistani ja esikoisen syntymäkaupungista Helsingistä. Aikansa kutakin, nyt minä olen vannoutunut maalla-asuja. Tuntuu, että lastenkin on parempi kasvaa täällä.

Luulenpa, että tämä päivä kokonaisuudessaan vietetään rauhaisaa eloa. Ulkona on melko kylmä ja viihdyn sisälläkin villasukissa. Myöhemmin sitten - tietysti - lauantaisauna ja Avara luonto. Saunan jälkeen saan vielä naapurin kanssani iltaa istumaan. Ihanaa, että on ystäviä!

Punaviiini jo odottaa, se on chileläinen 35 South, ja nimen omaan se,
jossa on kolmea eri rypälettä, ei pelkkä Merlot

Luomuviinin lisäksi löysin Alkosta saksalaisen jälkiruokajuoma-uutuuden: Schoko chilin. Aika mielenkiintoinen seuralainen vaikkapa kahville ja suklaakakulle. Ja kyllä, chilinen takapotku oli oikein tujakka ja tuntuva. Nam!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköinen muki, taidan tahtoa samanlaisia! Leppoisaa pakkasviikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se koko sarja on ihana. Kyllä kahvi maistuu tuollaisesta kupista. Mukavaa pakkasviikonloppua sinnekin, me pysyttelemme kyllä visusti sisätiloissa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana