Sivut


perjantai 27. tammikuuta 2012

Aurinkotervehdys!

Olen joskus hämärässä nuoruudessani joogannut ja kumpaistakin lasta odottaessani koitin jopa harrastaa äitiysjoogaa. Esikoista odottaessani kävin oikein mammajoogakurssilla joka edelleenkin saa aikaan hillittömiä naurunpyrskähdyksiä kun oikein visualisoin sitä mielessäni. Kuvittele tässä kohdassa kymmenen erikokoista valasta vääntyilemässä joogamatoilla ja päästelemässä kohdunsuuta rentouttavia ääniä, ns harmoonista laulua. Se kurssi jäi (onneksi) kesken, kun esikoinen päätti pyrkiä maailmaan aivan liian aikaisin.

Kuopusta  odottaessani kävin tavallisessa joogassa, kunnes supistelu yltyi sellaiseksi, että nytkin se lysti piti unohtaa. Nykyään minusta ei ole vääntyilemään ja kääntyilemään juuri minkäänlaisiin asanoihin saati aurinkotervehdyksiin, mutta joka aamu tervehdin tämännäköistä aurinkoa.

Kaikki tuotteet sekä nuo alemmat kuvat:  Gudrun Sjöden

Siinä kelpaa venytellä ja aloittaa uusi aamu hymy huulillaan. Tai sitten vaan aloittaa uusi aamu.

Sain erotessamme ihan oman huoneen (kyllä, Virginia, aivan liian myöhään) jonka olen voinut sisustaa mieleisekseni. Gudrunin värikylläinen maailma on aina miellyttänyt silmääni, mutta tunnetteko yhtään miestä, joka rakastaisi varauksetta näitä ihanuuksia? Minä olen nyt voinut irrotella ja jälkitoimituksena on tulossa vielä tyyny tuon maton kaveriksi sekä vessanmatto.
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana