Sivut

perjantai 23. elokuuta 2019

Kokonainen kierros

Katsokaa vaikka:
jonain aamuna tällä viikolla hampsteri päätyi pupukuppiin.


Minä päädyin siihen, että pidän neljä päivää vapaata, koska ensi viikolla pitää tehdä myös perjantaina töitä. Nautin kauniista loppukuusta ja lepään. Syyskuussa alkaakin taas sutinat.

Kuopuksen yläaste on alkanut hyvin. Viihtyy, saa hyviä merkintöjä Wilmassa ja opettelee itsenäistä olemista. Esikoinen taas oli ollut samaisella koululla sijaisena, mutta ei vielä veljensä opettajana. Sekin päivä varmasti koittaa. Häntä oli pyydetty koko syksyksi erään opettajan sijaiseksi, koska jo lupautunut sijainen oli saanut vakipaikan toisaalta. Kiitti luottamuksesta mutta kieltäytyi. Sanoi, että on pakko priorisoida omia opintojaan.

Fiksu poika. olen aika ylpeä!

11 kommenttia:

 1. onpas hyrräkäs hampsteri :)

  Ja fiksu nuorimies (tai kukaties fiksuT nuoretmieheT)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpähän nuo molemmat taitaa olla sitä... fiksuja ;-)

   Hyrräkästä viikonloppua sinne ♥

   Poista
 2. Ota mallia; heitä voltti! Myös fiksun nuorenmiehen ja yläastelaisen kunniaksi. Lokoisaa pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus ei päästä mua trampalle, siellä mä voisin kokeilla (no en oikeesti!)!

   Sinne kans, mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 3. Katoin eka kuvasta että sokeria mukissa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan aika makee hamsteri ;-)

   Sinne kans, kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Hupaisa hampsteri :)

  Meilläkin on 7 lähtenyt kivasti käyntiin. Vanhempainillassa ope sanoi, että kyllä huomaa, kenen lapsille on luettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa on meille hoettu ihan eskarista asti ;-) On niin kiva, kun lapsilla menee mukavasti ♥

   Poista
 5. Aika moinen vipeltäjä tuo teidän hampsteri :) Ja nuoret on ihania ♥

  VastaaPoista
 6. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana