Sivut


perjantai 15. maaliskuuta 2019

Rakkauden oikeinkirjoitus?

Yhteen ikivanhaan postaukseeni oli tullut - pitkästä aikaa - roskapostikommentti.  Voi miten viihdyttävä, tuli tarve jakaa se kanssanne!

Muutama ajatus siitä kuitenkin heräsi:

Kuka haluaa päätyä yhteen entisen poikaystävänsä kanssa, kysyn vaan?

DrOkosun kuulostaa pesuaineelta...

Oikeinkirjoituskoneesta: ei oikein vakuuta, koska on tainnut jäädä se itsellä käyttämättä. 






"Olen saanut takaisin entisen poikaystäväni kanssa DR OKOSUNin avulla, joka on paras loitsujarru verkossa, ja suosittelen DR OKOSUNia kaikille, jotka tarvitsevat apua! .. Haluan todistaa, kuinka sain takaisin poikaystävänsä sen jälkeen kun hän murtautui minä olemme olleet yhdessä kolme vuotta, äskettäin sain selville, että poikaystäväni oli yhteydessä toiseen tyttöystävään, kun kohtasin häntä, se johti riitoja ja lopulta hajosi kanssani, yritin kaikki voisin saada hänet takaisin mutta kaikki turhaan, kunnes näin viestin suhteellisuusfoorumissa, jossa kerrottiin oikeinkirjoituskoneesta, joka auttaa ihmisiä saamaan takaisin kadonneen rakkautensa rakkauden oikeinkirjoituksen kautta, aluksi epäilen sitä, mutta päätin kokeilla sitä, kun otin yhteyttä tähän loitsuan ja hän kertoi minulle, mitä tehdä, ja tein sen, Sitten hän teki rakkauden oikeinkirjoituksen minulle. 28 tuntia myöhemmin poikaystäväni kutsui minua minulle ja kertoi minulle, että hän menettää minut niin paljon, niin hämmästyttävä! Niinpä hän palasi samana päivänä, ja hänellä oli paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi hänen vikaansa ja hänen aiheuttamastaan ​​kivusta. Sitten siitä päivästä lähtien suhde oli nyt voimakkaampi kuin ennen, kaikki kiitosDR OKOSUNille. hän on niin voimakas, ja päätin jakaa tarinani internetissä, että DR OKOSUNreal ja voimakas oikeinkirjoitin, jota minä aina rukoilen elää pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex-taaksepäin tai miehesi muutti toiseen nainen, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan. Seuraavassa hänen yhteystietonsa:..."





***


Puuttuvat yhteystiedot saat halutessasi minulta.

Mukavaa viikonvaihdetta!

10 kommenttia:

  1. No eikös se ole niin, että naisen unelmien täyttymys on se, että ne saa miehen? Sehän opetetaan jo pienille lapsille saduissa. Lumikki, Tuhkimo, Ruusunen - varmaan Punahilkkakin meni lopulta naimisiin sen metsästäjän kanssa. Ja kamalinta maailmassa lienee se, että joku toinen nainen vie sen miehen. Eihän nyt nainen voi vapaaehtoisesti sellasesta ihmiskunnan jalokivestä luopua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla!

      Mulla yks ystävä tässä ihna just sanoi, että "on se hyvä että sä käyt teatterissa, sähän voit vaikka siellä tavata jonkun". Siis että mitä? Meen toisen ystävän kanssa sinne harrastamaan kulttuuria, en miehiä. Grrr!

      Poista
  2. Onneksi ei ollut vielä aamukahvimukia kädessä. Totti Toivonen juuri kysyi voiko olla ihmisiä jotka eivät tunne mitään... Puoli seitsemän uusintaa tässä katselen - jotenkin osui niin sopivasta tuohon tekstiin.

    VastaaPoista
  3. Ooh, miten ihanaa, vihdoinkin! Otan välittömästi yhteyttä saadakseni DR OKOSUNIA! Olen niin loitsujarrun tarpeessa, ettet uskokaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullain on kyllä näin pitkän viikon jälkeen vähän loitsujarrun tarve ;-)

      Poista
  4. Olisin Marjaana varovainen Okosunin kanssa, tämä tuntuu niin uskomattomalta, että saattaa jopa toimia :D. Voikohan oman exän tilalle toivoa jonkun toisen vapaana olevaa exää tai elokuva(super)sankaria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä ottaisin melkein kenen tahansa muun eksän mieluummin ;-)

      Mutta joo, pitää olla varovainen mitä toivoo!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana