Sivut


maanantai 26. marraskuuta 2018

Lunta ja lemmikkejä

Viikonvaihde meni ihan kotosalla totutellessa uusiin perheenjäseniin. Kyllä muuten näyttävät kääpiöluppakorvakanit jättimäisiltä näiden tulokkaiden rinnalla. Kuvassa juuri päivänokosilta herännyt gerbiili purua päänsä päällä. Hassu otus!






Tänään satoi lunta ja heti tuli jotenkin jouluisen valoisamman oloista. Kuinkahan sen valon saisi siirrettyä myös pään sisään?






No, kyllä se tästä kun tämän viikon selviän. Töissä on tekeillä poikkeuksellisen paljon, mm. hankehakemus AVI:lle ja se pyörityttää muitakin kuin minua. 

Viikonloppuna on ensimmäinen adventti ja tontut sekä joulukoristeet kyllä rynnistävät heti paikalla esille. Siellä ne jo varaston ovella odottelevat 🎅🎄.

16 kommenttia:

  1. Mä tutustuin elämäni ensimmäisiin gerbiileihin yläasteella, kun koulussa oli kaksi ja niitä piti/sai hoitaa. Ystäväni otti ne kotiinsa joululomalla ja vanhemmat oli ensin kauhuissaan joistain oudoista aavikkorotista, mutta sulattivathan ne kaikkien sydämet söpöydellään :)

    Meillä mies laittoi jo jouluvalot parvekkeelle. Ekan kerran ikinä ennen ensimmäistä adventtia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne aika söpöjä... Mulla on kaamosvaloja ollut jo jonkin aikaa (voi kai sitä näinin itseään pettää, en kutsu niitä jouluvaloiksi)!

      Poista
  2. Kyllä täällä ainakin on jo jouluisen näköistä, huomasin äsken ku käytiin isommalla kylällä. Kuusien ympärille on kieputeltu hienosti valoja ja olikohan se kierrätyskeskus, jonka ikkunoissa oli isot valokolmiot, jotka kai kuusia esitti. Joulutähdentapaisia myös näin ikkunoissa. Kuukauden päästähän joulu on jo ohi.

    Ihanat gerbiiliukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lauantaina just kuopuksen kans puhuttiin, että tasan kuukausi jouluaattoon. Se menee nopeesti jahka aletaan availla kalenteria.

      Seuraavaksi täytyy kuvata toinen, vaaleampi gerbilus <3

      Poista
  3. Hauskoja nuo gerbiilit ovat ja varmasti ei käy aika pitkäksi kun katselee touhuja :)Joulukoristelaatikot otin jo hyllyltä alas ja tarkistin (hiplailin) että kaikki ovat tallella (juu on ja paljon)hetken vielä odottelen ennen kuin ensimmäiset tontut päästän valloilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, joulukoristelaatikko pääsi ulkovaraston oven eteen odottelemaan. Siellä ne tontut huhuilevat.

      Gerbiilit on kyllä hupaisia otuksia <3

      Poista
    2. Mitenköhän gerpalla pysyisi tonttulakki päässä ;)

      Poista
    3. No kuule, tätä on mietitty, koska pupuilla on omansa ja tasapuolisuuden nimissä olisi ehkä gerbiileillekin sellaiset hankittava

      ( ks. pupujen tonttulakit: http://marjaananmaja.blogspot.com/2014/12/stressiton-joulu.html )

      Poista
  4. Oi miten suloisia nuo gerbiilit ovat♥ Leppoisaa alkanutta viikkoa ja mukavaa marraskuun loppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuin eilen pitkään kameran kanssa ja kuvasin. Lisää siis tulossa!
      Sinne myös, ja joulun odotusta ♥

      Poista
  5. gerbiilit ovat hauskoja - tosin meillä niiden seuraamista rajoitti aika lailla kissakansa. Gerbiilit majailivat nuorimmaisen huoneessa eikä sinne aina ollut pääsyä.
    Miten sulla keuhkot kestävät kaiken jyrsijäpölyn? Mulla nimittäin alkoi jossain vaiheessa se pöly käydä hengen päälle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jostain syystä reagoi sille ollenkaan, ainakaan pupukokemuksella. Täytyy toivoa, että sama jatkuu näiden kavereiden kanssa - ja kuopuksella myös.

      Kissa ja gerbiili ei kuulosta ihan parhaalta mahdolliselta yhdistelmältä ;-)

      Poista
  6. Meilläkin on lunta. (Ainakin hetken) ja pakkastakin tällä erää. Lumi narskui kivasti jalkojen alla, kun kävin kurkkimassa, olisko tullut ilmaislehteä postilaatikkoon. Ei ollut. :/

    VastaaPoista
  7. Lumi piristää kyllä kummasti olotilaa. Teille on tullutkin tässä mun poissaollessa uusia perheenjäseniä. Onko gerbiilejä yksi vai useampi? Ne taitaa olla aika veijareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veijareitapa hyvinkin, ja kuten olit jo huomannut, niitä on tosiaan kaksi. Ovat laumaelämiä eivätkä viihdy itsekseen. Hassut "hiiret" ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana