Sivut


keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Joko joko

joko se kohta on se joulukuun eka? Ja ensimmäinen adventti?

En tajua mitä tänä vuonna on ilmassa, mutta jotenkin se joulu ja joulumieli on koittanut hiipiä Majaan ennätyksellisen aikaisin. Jo lokakuun puolella tuli ensimmäinen "joulu" -tägätty postaus ja nyt niitä on yhteensä ainakin kuusi. Joulukuusi?

Koristeet lymyävät jo ulkovaraston oven takana, ne pääsivät hyllyltä alas samalla kun vihdoin sain vietyä terassikalusteet sinne... Vähän vielä pitää odottaa mutta tänään - taas - mentiin vahingossa vähän eteenpäin. Kävin paikallisella kirpputorilla ja siellä laitettiin perjantain puurojuhlaa varten kovalla tohinalla koristeita. Pääsin avuksikin ja sain siitä hyvästä porsaan ja hirven. Hirveää! Sikamaista? Jouluista.






Muiden koristeiden kanssa vannon silti odottavani viikonloppuun. Ai niin, ja kuopus on jo avannut kaksi ensimmäistä luukkua suklaakalenteristaan. On joulukuun ekat päivät isällään ja eilen jälkkärintuskissa puhui minut ympäri. Minulta muuten puuttuu kalenteri - apua. Täytyy keksiä tai kehitellä jotain, aikaahan on runsaasti, hih.



Possu pääsi minun huoneeseeni ja hirvi kaltaistensa seuraan
olohuoneeseen sohvan yläpuolella olevalle hyllylle.
Joulun ajaksi.




Lopuksi vielä hymyilevä kiintiögerbiili.






Smile!

19 kommenttia:

  1. oivoi, adventtituskissa ketturoin minäkin.
    Olen ollut jeesailemassa siskoa muuttotouhuissa, joten tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä tietysti mahdollisimman perusteellinen siivous :)
    Toivottavasti se unohtuu pian ja pääsen todellisiin tonttuhommiin.
    Valot ainakin pitää tonkia esiin viikonloppuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njääh, millonkahan mun mielessä olis mahdollisimman perusteellinen siivous... Kaksi yötä joulukuuhun on!

      Poista
  2. Söpö gerbiilius! :)
    Poron luulivat antaneensa sulle, olikin hirvi...

    No, mieki pystytin eilenillalla joulukuusen. Se on täydellinen!

    VastaaPoista
  3. Ai mikä ihana gerbiili! <3

    Minullakin alkoi jouluilu lokakuussa, tässä kuussa en ole ehtinyt niin paljoa kuin aiempina vuosina, mutta sunnuntaina taloon astelee iso tonttu, jossa on muuten sellaiset taskut, jonne voin laittaa itselleni joulukalenteriyllätyksiä ;-) Sähän voit piilottaa ympäri kotia pieniä pussukoita, unohtaa niiden sijainnin ja sitten etsiä yllätyksen päivittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on kyllä jotain ilmassa kun yksi jos toinenkin on joulumielellä etuajassa. Nautitaan siitä.

      Pussukoitten piilottelu on hyvä idea, mä vaan oon niin pahuksen hyvämuistinen, mutta jos juon vähän viiniä ja sit - hik - piilotan?!?

      Gerbiiliherra on kyllä syötävän suloinen tuossa kuvassa, mutta ei syödä silti ;-)

      Poista
    2. Mulle tuli sama mieleen, että joko pitäisi olla hiprakassa tai superväsynyt pussukoita piilotellessa. Ehkä paras vaihtoehto on olla väsyneenä pikkuhiprakassa ;-)

      Poista
    3. Mä jotenkin juutuin tänään vapaaehtoistyöhön yli kuudeksi tunniksi. Nyt on siideri kylmenemässä, joten kohta olis kyllä oiva aika ja mahdollisuus piilotella kaikkea ;-)

      Poista
  4. Voi miten ihanaa! Mulla on ollyt blogitaukoa vähän vahingossa ja sun mieli on parantunut hurjasti ♡
    Hirveän, sikamaisen ja jyrsijämäisen ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suorastaan eläimellisen ihanaa ;-)

      Hmmm, mielestä en nyt sano mitään, mutta ainakin gerbiilit ja kirjoituksenaiheet on veikeämpiä...

      Poista
  5. Jouluhirvi? :)

    Jostain syystä mullakin on jo melkoisen joulufiilis, saa nähdä kauanko kestää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en käsitä mitä nyt on ilmassa, koska monella sellaisella, joka ei ole ollenkaan perinteinen jouluihminen (mukaanlukien minä), on tänä vuonna meinannut lähteä mopo keulimaan. Eiku hirvi ;-)

      Poista
  6. Siis aivan sikamaiset lahjukset sait :D Possu mahtuisi varmaan lakuhirsimökkiin sisälle... hirvi voisi vartioida vieressä...vai? Onko hirsimökki mahdollisesti kohdannut tuhonsa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, tuota, se taisi ...köhöm... lahota? Possu on siis koditon, voi voi!

      Poista
    2. Voih ja nyyh... siis lahota? Kävikö mökin kimppuun joku viheliäinen tupajumi? Mihin possu nyt peppunsa laskee, joulukin tulossa.

      Poista
    3. Se varmaan oli just tupajumi, tai joku, joka on jumiutunut tupaan ja kauhean herkkunälän kourissa... Possulla on oikein hyvät oltavat mun makkarissa, joten ei hätää!

      Poista
    4. Pitäisikö asentaa hälyttimet jos tupaan jumiutunut saapuu jälleen... onko hirsiä mahdollisesti jäljellä? Ne voivat houkutella... :D

      Poista
    5. Hirret on onneksi kaikki syö... siirretty toisiin maisemiin, joten jumittunut saa vissiin nyt tyytyä pipareihin ja muihin mahdollisesti löytämiinsä herkkuihin.

      Poista
  7. For illustration, in the dissertation regarding the 1st Variation assure regarding versatility in conversation, the actual circumstance might be a distinct authorized principle within the conversation appropriate; it can be historic tips regarding the producing in the change; it really is a good modern-day claim about banner burning up; or maybe it really is some sort of query increased through the copy again. https://imgur.com/a/gjvAqG9 https://imgur.com/a/S7I3m3A https://imgur.com/a/qkDBkMz https://imgur.com/a/48o0y6Y http://j27r31rs77.dip.jp https://imgur.com/a/dEiyRPI https://imgur.com/a/B3qgvDl

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana