Sivut

keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Lomalla viimeinkin

voi ottaa iisimmin...

Jep, pahimmat menovipinät on kuopus saanut taas isänsä kanssa taltutettua joten meille on jäänyt vain tämä loikoiluosasto. Sopii mulle. 

Totta puhuen on tässä vähän puuhattukin; auto oli pakko katsastaa remontin jälkeen lähikaupungissa ja samalla reissulla päätin sitten tehdä selvää lopuistakin lomarahoista. Mietimme kotona mitä kaikkea syksyä varten tarvitaan ja lähdimme listan kanssa matkaan. Kuopus osti omilla rahoillaan uuden pelihiirimaton ja minä sitten hänelle repun ja verkkarit. Olipa muuten fiksu aika ostoksille: oli alet, ja syksyn uutuudet eivät vielä olleet tulleet, joten hinnat olivat enemmän kuin kohdillaan. Haimme myös kirjastosta pari varausta ja hoidimme ruokaostoksia. Juomaakin katson ansainneeni. 

Kaikkineen reissussa meni tunti jos toinenkin ja kun pääsimme kotiin, säntäsin heti terassille eväineni. Kuopus oli syönyt jo kaupungissa. Ihan hurjaksi heittäydyin ja join koko pullon itsekseni.


Nyt voimme sitten taas hyvällä omallatunnolla olla vaan ja öllötellä. Sovitaan muutama kaverivierailu, lueskellaan, pelaillaan ja katsotaan jalkapalloa vielä kun sitä on tarjolla. Niin, ja minä tietysti käyn kirpparilla oikomassa tavaroita ja toiveikkaana katsomassa josko kauppa olisi käynyt. Ensi viikolla täytyy laittaa kaikki sitten isoon aleen, koska nyt saa kyllä loppua tämä kirpparitouhu. Johan tätä on vuoden aikana aika monta kertaa tehtykin. Lisäksi lempikirpparilla on meneillään myllerrys, kirpparipöytien ehdot muuttuvat aika lailla, eivätkä suinkaan parempaan suuntaan. Pelkään pahoin, että koko touhu on katkolla tämän vuoksi, mutta toivotaan, että olen väärässä.

Niin tai näin, nyt nautitaan.

8 kommenttia:

 1. Ja noin iso pullo vielä, hyvänen aika sentään! ! :-D
  Lomalta kuulostaa ja hyvä niin.
  Kirppishommeli on huonompi homma. Höh. Onneksi nyt kuitenkin sait suurimman osan alta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirppishomma on tosi sääli (ei pelkästään mua ajatellen vaan ylipäätään), se on tuonut eloa ja iloa kylälle ja kivoja löytäjä olen toden totta tehnyt. Nyt ne kyllä vähenee jollei lopu ihan tyystin.

   Mutta lomamieltä ei sekään latista.

   Ja ei tullu ees krapula ;-)

   Poista
 2. Otit sitten ihan koko pullon :D. Hyvä niin!

  Kirppisehdot voi joskus muuttua niin radikaalisti, ettei myyminen oikein kannata. En tiedä kenen etu se sellainen on.

  Nautinnollista kesäpäivää sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pahoin pelkään, että koko paikka kaatuu siihen, että koitetaan tehdä enemmän rahaa kirpputorilla. Ikävä kyllä. Se ei tosiaankaan ole kenenkään etu, mutta minkäs teet (paitsi laitat palautetta, sen mä tein).

   Sinne myös, nautinnollisia kesäpäiviä <3

   P.s. Kuten Helmille sanoin, ei tullut edes krapula ;-)

   Poista
 3. Ihana loma sinulla ja kuopuksella. Juuri noin sitä kuuluu viettää. Näin mekin täällä esikoisen kanssa lomailemme. Tosin maanantaina olimme Vantaalla toisen kaksosen luona katsomassa heidän kotiaan ja eilen Espoossa toisen kaksosen luona katsomassa vauvaa. Äitini on ollut matkoilla mukana ja meillä on ollut oikein kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sullakin on ihanaa, lomaa ja mummoilua ja lasten tapaamista. Nauti <3

   Mekin nautitaan, on ihan mielettömän hienot ilmat!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana