Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2018

Pekka ja Pätkä

lomafiiliksissä.

No okei, ei. Ajattelin, että laitan koko kolmeviikkoisen loman ajan joka päivityksen otsikoksi jotain lomaan viittaavaa, mutta ei ehkä sittenkään. 

Halusin joka tapauksessa esitellä teille uudet ystävämme Pekan ja Pätkän:


ne muuttivat eilen meille kirppikseltä. En vaan voinut jättää heitä sinne. Paljon muuta emme sitten eilen tehneetkään, lueskelimme, kävimme tosiaan kuopuksen koulun lähellä kirpputorilla, saunoimme ja katsoimme illalla jalkapalloa. Aika leppoisaa.

Ai niin, kävin minä kokeilemassa Yin-joogaa ihanassa ympäristössä vanhassa asemamakasiinissa. Voisin helposti kuvitella siitä itselleni uuden harrastuksen. Tai siis vanhan. Joogasin ennen esikoisen syntymää ja kävin muiden valaiden kanssa mammajoogassakin vääntyilemässä, samoin ennen kuopuksen syntymää, mutta se katkesi siihen, että paikka aiheutti minulle oireita. Nyt taitaa yksi ryhmä kokoontua uudella päiväkodillamme, joten täytyy syksyllä katsastaa kansalaisopiston ohjelma. Nyt kun kuopus on jo niin iso, että voisin oikeasti ottaa itselleni harrastuksen. Huisaa!Näääin iso se jo on!Mutta nyt jatkan velttoilua, mittari hipoo kolmeakymmentä ja auringossa on liian kuuma jopa minulle. Nautin siis aurinkovarjon alla, luen ja kurpin vichyä. Oi tätä elämää!

4 kommenttia:

 1. Pekka ja Pätkä... 😍

  Tsemppiä harrastukselle. On oikeasti aika huimaa huomata, että ei tarvitse enää ihan koko ajan olla lasten saatavilla. Jää aikaa omillekin jutuille.

  Ja hei, mitkä lomasäät! Nautitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta säistä - ja siitä, että lapset kasvaa! Nautitaan molemmista <3

   Kun kuopukselle antaa luvan olla Pleikalla, mä voin vaikka tehdä kaikki jooga-asanat mitä maa päällään kantaa kaks kertaa putkeen eikä sittenkään vielä ole kiire kotiin ;-)

   Hmm, jotenkin niistä vaan tuli Pekka ja Pätkä...

   Poista
 2. Kiva löytö nuo Pekka ja Pätkä! Teidän lomailu kuulostaa oikein leppoisalta, ihanaa lomanjatkoa sinne♥ Tänään onkin ollut täällä meidän suunnalla ihan mielettömän kaunis päivä, aurinko on paistanut täydeltä taivaalta ja edelleen paistaa:) Mittarissa vieläkin +26.1 tänään on tainnut lämpöennätykset Suomessa paukkua:) Kaunista kesäviikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään Pekasta ja Pätkästä tosi paljon ja ne sopii meille ihan älyttömän hyvin.

   Täälläkin on ollut tänään(kin) ihan hurjan lämmin päivä, nautitaan kesästä, Päde♥

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana