Sivut

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kulttuuria ja kahvia korvista

Puuh, tämä nyt menee ihan valitukseksi, mutta on todellakin meneillään melko intensiivinen viikko. Eilen tosin sain viettää vähän vapaata kun kollega lupasi hoitaa kirjaston yksin. Minulla on jo nyt viikon verran ylitöitä plakkarissa ja lisää tulee, jahka ensi viikon alun jälkeen pidän putiikkia pystyssä itsekseni. Aukiolotuntejakin on kuusi enemmän kuin minulla viikkotyöaikaa, mutta vähän aiemmin on aina kuitenkin paikalle mentävä. Vaihdoin jo yhden tulevan lomaviikon ylityövapaaksi, että ehdin säädyllisessä ajassa kaikki kertyvät käyttää.


Keskiviikkona ehdin vartiksi rantaan kahville.Keskiviikkoilta meni kahvitusta valmistellessa ja torstai sitten tosi toimissa. Tai ehdin minä aamusta ja iltapäivälläkin itse asiassa nauttia vapaasta oikein kunnolla, mutta siitä kerron huomenna. Konsertti oli onnistunut ja väkeäkin oli näin pienen paikkakunnan mittapuulla ihan mukavasti. Se tarkoitti myös kivaa tienestiä esikoiselle. Kun saimme kahvituksen hoidettua ja paikat siivottua, minä ehdin vielä kuuntelemaan ja katselemaan illan pääesiintyjän. Olipas ilahduttava ja elähdyttävä kokemus!

Tänään menen töihin vasta ihan vähän ennen avaamista ja lauantain pidän kokonaan vapaata. Sunnuntaina on sitten kiinnostava kierros luvassa, vähän sellainen Avoimet puutarhat -tyyppinen. Sen lopuksi vietämme vielä kulttuuriviikkomme päätöstapahtuman (senkin kahvituksen esikoinen hoitaa) ja - no, perinteisesti silloin kaikki ovat kurkkua myöten täynnä kulttuuria. Maanantai on vapaa, joten jos matka käy terassille päätöstapahtumasta, niin minä olen valmis!

2 kommenttia:

 1. Ihanan sininen kuva!
  On sulla ollu hoppua. Mukavaa, että kahvitukset meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli upea päivä ja hieno hetki kiireen keskellä.

   Tänään loppuu neljältä ja huominen on vapaa. Aion nauttia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana