Sivut

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Jäniskoiran metsästystä

...on tänään luvassa.

Eilen kävin haistelemassa työmaalla, kun yksi nainen toiselta paikkakunnalta tuli pystyttämään näyttelyä. Ei ehtinyt arkena, joten lupasin käydä avaamassa hänelle ovet ja vähän opastamassa muutenkin. Pehmeä lasku, koska oikeasti menen töihin vasta keskiviikkona. Pojilla tosin alkaa koulu jo huomenna, joten kuskailen heitä. Näyttelyreissun jälkeen hoitelin kauppa-asiat (joita kertyy todella vähän näin itsekseen ollessa) ja käväisin ystävän luona teellä. Sitten olikin mukavaa taas venyä kotona hyvän kirjan parissa. 

Vähän turhauttaa ihmiset (tässä reaalimaailmassa) mutta ei siitä sen enempää. 

Pääasia, että saan tänään tuon hassun jäniskoiran kotiin. 

24 kommenttia:

 1. Jäniskoira kravatti kaulassa :DD
  Mejän lapset saa huokasta vielä tiistaihin asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jotenkin hassusta alkaa nyt ennen loppiaista, mutta lauantaityöpäivistähän se johtuu. Paitsi että ne tulee kalliimmaksi kunnalle niin opettajat ei määräänsä enempää niitä kuitenkaan haluaisi tehdä. No, tuleepahan pehmeä lasku lapsillekin.

   Toi on jotain erityisen hienoa rotua varmaan ;-)

   Poista
 2. Mä en ymmärrä, miten tästä päästään taas arkirytmiin. Pelottaa jo valmiiksi. Isommalla on onneksi ollut harrastukseen liittyvää ylimääräistä kivaa tässä muutamina päivinä ja sen on pitänyt herätä jo klo 8. Nukkui viime yönä 10 tuntia ja silti sanoi nyt aamulla, että väsyttää. Pienimmän herättelin juuri äsken. Huomenna täytyy herättä 'jo' klo 9. No, onneksi on vain 3 päivää totuttelua ja sitten taas viikonloppu. Siis mulle kans onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua hirvittää kans! OnneksEx anoppi oli joutunut herättämään tänään kuopuksen kotimatkaa varten edes jotakuinkin ajoissa. Teini sitten ähisee omissa univeloissaan, mutta kuopuksen kans on aina vähän hankalampaa. Ehkä se sitten pian kääntyy - teilläkin?

   Poista
  2. Meillä Pienin on tähän asti - ja toivottavasti jatkossakin - ollut järkevämpi siinä mielessä, että menee nukkumaan, kun nukuttaa eikä sinnittele valvomalla vaikka jonkun pelin kimpussa. Eli uskon, että sille riittää yksi surkea aamuherätys, niin menee sitten illalla ajoissa nukkumaan ja pääsee taas rytmiin kiinni. Isomman kanssa toivo on jo mennyt, joten muhikoon omissa liemissään hän.

   Poista
  3. Just näin meilläkin, esikoisen rytmi kääntyy täysin päälaelleen lomilla. Toki mä sen sille saallinkin, kun arjessa hoitaa hommat niin hyvin. Mutta kuopusta mä vielä "pomotan" ja päätän loman nukkumaanmenorytmin. Paitsi tietty sillon kun ei oo kotona.

   Mä ite jouduin heräämään lauantaina suht varhain käväsemään töissä ja tänään myös sen hakukeikan takia, joten on varmaan ihan mahdollista, ettei 6.15 tapa mua huomisaamuna. Mutta -20C kyllä tappaa...

   Poista
 3. Voi miten hassunihana jäniskoira teillä asustaakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hain sen just kotiin ja rutistelut on kyllä luvassa noin viiden minuutin välein ;-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihan kuule "arkiasussa" saunan jälkeen ;-)

   Poista
 5. Onneksi alkaa normaali arki sillä nämä pitkään kestävät pyhät regressoivat ihmisen totaalisesti. Viikko vielä ja perse liimautuisi pysyvästi sohvaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän on samat oireet täällä. Mä sentään hivenen olen koittanut selättimen päälle kivuta mutta aika lorvailuksi on kyllä mennyt kun on niin liukasta ettei sinne lenkille juuri ole asiaa!

   Poista
  2. Joo, vihdoinkin on ihan oikea syy olla ulkoilematta: liukkaus ! :D
   Kumma juttu. Aina silloin, kun tekisi niin vimmatusti ylös, ulos ja lenkille, niin sää tekee tenän. ;)

   Poista
  3. Sanopa muuta, nyt olis IHAN pakko päästä lenkille ;-)

   Poista
  4. No kai sitä mieli tekis, vähän yhtä sun toista!

   Poista
  5. Mulla tekis nyt mieli tota nyrkkeilysäkkiä, johon voisi purkaa ylimääräisen höyryn... Grrr.

   Poista
  6. No mitä nyt?

   Laita s-postilla jollet tänne tohdi!

   Poista
  7. Eikun vaan yleinen ärsytys, kun ihmiset eivät käytä aivoja, jotka heille on suotu. Mutta sen ärsytyksen voimalla tuli siivottua yksi vaatehuone, jossa ei ole vaatteita ! :D

   Poista
  8. Jotain hyvääkin, siis!

   Luinkin sun postauksen nyt kun kerkesin. Aamulla piti lähteä niin varhain ettei edes blogeja ehtinyt.

   Poista
 6. Hmphf. Ei oo uutta vieläkään. Ehkä kestän. ;]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkin pureskelet jo kynsiä ! :D

   Poista
  2. Mulla meni ajastuksessa jotain pieleen ;-)

   Poista
  3. Mutta te ootte kyllä ihania <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana