Sivut

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Keskikesän juhlaa

Eväät hyvään juhannukseen:

Aurinko ja aamukahvit terassilla. Kesämekko. Rauhallinen aamu ja herääminen ilman lapsia. Esikoinen tuli sitten iltapäivällä mummilta ja toi paitsi heidät hetkeksi terassille myös herkullisen raparperipiirakan muassaan. Lisää kahvia ja lisää aurinkoa.
Ihana kirja: Victoria Hislopin Saari, joka kertoo Kreetasta ja sen lähihistoriasta. "Saari on viipyilevä ja tunnelmallinen tarina kreetalaissuvun vaiheista sodan ja sairauden varjossa. Värikkäässä yhteisössä elää sinnikkyys ja toivo, joita raskaimmatkaan vastoinkäymiset eivät pysty horjuttamaan." (Kirjan takakansi) Rankoista teemoista huolimatta - saari on siis Spinalongan saari, jolle lepraa sairastavat karkoitettiin - kirja vaikuttaa mainiolta. Ja minun Kreikkaikäväni vain pahenee. Ajatus ensi kesän Kreetan reissusta vahvistuu ja täytynee ruveta systemaattisesti säästämään sitä varten.Juoma silloin, toinen tällöin. Ja eväät muutenkin kunnossa.

Tekstailu hyvien ystävien kanssa. Ja päiväkahvit myös, matkalla rantasaunalle. Kunnassamme on mainio rantasauna, jota saa vuokrata edulliseen 10 €:n hintaan. Aikas mahtavaa. Toiset ystävämme olivat sen varanneet, ja kävimme jälkilöylyissä, kun eivät saaneet koko aikaa käytettyä.Puusaunan löylyt. Ne vaan pesevät sähkösaunan kuus nolla. Ja esikoinen ui. Minä uin ehkä sitten Kreetalla.

Kotimatkalla kukkakimppu.

Kimpuksi ja vaasiin -koulukuntaa meilläkin

Ja vielä ilta-aurinkoa terassilla, ah!

Jatketaan nauttimista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana