Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hymy pyllyyn

Taas on ollu vipinää viikonlopussa, mutta nyt kun valo jo hellii, jaksankin paremmin. Tuntuu, että nousen talviunilta juuri näihin aikoihin vuodesta!

Käsityömessut jäivät väliin kun ystävälle iski tauti. Minä sitä vastoin jo luulin parantuneeni omastani ja nautin rauhallisesta lauantaista. Esikoisella oli kaveri kylässä ja yökylässä, joten häntä ei paljoa huoneensa ulkopuolella näkynyt. Vai johtuikohan se uudesta rennosta kotiasustani? Yhden luokkaretkirahastoa kartuttavan lapsiraukan ainakin taisin kyllä häkellyttää, kun avasin oven vaaleanpunainen ihanuus päällä. Lueskelin, lötköilin ja hetkeksi kyllä vaihdoin vaatteet, kun lähdin ystävälle matkaseuraksi markettireissulle. (Jossain minullakin kulkee raja, en ole aikeissa käyttää tätä julkisesti. Paitsi saatan ehkä joutua syömään sanani yhden lastenjuhlan kohdalla...) Ja sauna kuului ohjelmaan myös, tietysti.


Isompi ja parempi kuin naapurilla ;-)

Eilen taas kävin aamukahvilla ystävän luona ja sitten hyppäsimme autoon toisen ystävän kanssa ja hurautimme kuuntelemaan Suomen parasta naiskuoroa. Vieläkin on hymy pyllyssä ja lantionpohjalihaksetkin tuli samalla treenattua. Ei karannut, ei, vaikka lähellä kyllä oli! Kaksi oli nenäliinoja käytössä - toinen nenää ja toinen silmiä varten. Nauruterapiaa parhaimmillaan! Konsertin jälkeen nappasimme kuopuksen matkaan ja palasimme kotiin tekemään köyhiä ritareita ja pilkkomaan munia....

Kuopus on kuunnellut Risto Räppääjää äänikirjana ja saanut sieltä päähänsä, että tahtoo köyhiä ritareita, vaikkei edes tiennyt mitä ne ovat. Kirjan kuvakin niistä näytti lupaavalta, ja maistuivathan nuo. En muista, milloin olisin itse tehnyt, äiti kyllä on minulle ja veljelleni näitä lapsuudessa valmistanut. Munia leikkelimme, koska autokoulun kakkosvaiheen vuoksi naapurissa vieraillut kuopus oli siellä tutustunut munaleikkuriin. "Miksi meillä ei ole munaleikkuria?" Ok, tilipäivän kunniaksi hankin sellaisen ja pitihän sitä sitten panna paremmaksi kuin naapuri: löysin oikein hifiversion. Ja kyllä meillä oli hauskaa!

Jollei tämä kuoro ole ennestään tuttu, kehottaisin ehdottomasti tutustumaan.
Olkaa hyvät: Naiskuoro Harput ja Pimppausshottiisi. Tarkkasilmäisimmät saattavat bongata täältäkin munaleikkurin!


Ratkiriemukasta alkavaa viikkoa!
Ja bonukset päälle jos pystyit katsomaan tuon videon vakavalla naamalla.

***

Ja se tauti, iski sitten varmaan kuitenkin vaikka välillä näytti toisin. Kolottaa ja jomottaa, saattaapa olla edessä paluu bumerangina kotiin työpaikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana