Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Omalla vastuulla

Sisältää arveluttavaa kuvamateriaalia.

***

Ah, viikonloppu! Ihanaa siitä huolimatta, että joku tauti koittaa kovasti iskeä, mutta en aio antaa sille periksi. Nappasin kunnon annoksen vitamiineja ja eilen illalla koitin häätää sitä myös viinillä. Molemmat pojat olivat poissa ja minulla kävi kaksi upeaa naista iltaa istumassa. Syötiin hyvin ja juotiin hyvin ja juttua riitti, toden totta. Politiikkaa ja ei politiikkaa.


Ja mikä parasta, aamulla sai nukkua riittävän pitkään. Puhumattakaan taas siitä rauhallisesta aamiaisesta. Tänään on tarkoitus mennä käsityömessuille ja sen jälkeen ulos syömään, joten hauskaa piisaa edelleen. En minä nyt ehdi potemaan ;-)***Sade vajentaa hankia niin, että kuusenjalka jo näkyy. Kohta alkaa kuusikin paljastua ja pian hävettää. Paitsi että minun häpeäkynnykseni taitaa nykyisin olla melko korkealla, ainakin esikoisen mielestä. Hän uhkasi muuttaa pyörävarastoon, mikäli toikkaroin uusimmassa hankinnassani kotosalla silloin kun hänellä on kavereita kylässä. Ei kuulemma auta, vaikka vetäisin vetoketjun ihan kokonaan kiinni - sillä saa hupun näppärästi suljettua naaman eteen. Arvaisivat kuulemma kuitenkin kuka sisällä on. Outoa!

Minä olen haaveillut tällaisesta jo pitkään.
Suht haastavaa kuvata peilin kautta sokkona

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös vaaleanpunainen ollut universaalin rakkauden väri? Tai sitten pystyyn nostettujen possujen...

   Poista
 2. Älä anna taudille tilaa, nitistä se! Kiva jumpsuit, minulla on sininen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että onnistuinkin taudin nitistämisessä! Ostin tuon halpahallista ja värivalikoima oli ihan kökkö: musta, harmaa ja tuo. Oli pakko valita naisellinen pinkki. Ja on kyllä mahtavan mukava päällä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana