Sivut


perjantai 21. kesäkuuta 2019

Keskikesän juhlaa!

Kasviskassi on täällä taas:




Viime kesänä olin ihan liekeissä kun löysin lähiseudulta viljelijän, joka toimittaa luonnonmukaisesti viljeltyjä kasviksia kirpparikahvilamme eteen. Kerran viikossa voi päättää ottaako kassin, jonka sisäältö esitellään muutamia päiviä toimitusta aikaisemmin. Kasvikset kerätään samana päivänä kun nouto tapahtuu, ja vaihtomahdollisuuskin on: minä esimerkiksi vaihdoin tällä kertaa tillin raparperiin. 

Tuossa kassissa on raparperin lisäksi monenlaista salaattia, pinaattia, porkkanoita, sipulia ja ruohosipulia. Niitä sitten tuhoamme tulevan viikon aikana ja ensi viikolla on taas uuden kassin aika. 15€ tämä ihana lysti maksaa ja pulitan sen kyllä enemmän kuin mielelläni. Ja kohta tulevat ne karkinmakuiset pienet tomaatit, niin herkullisia ei saa mistään! Kuopus taas on intona noista porkkanoista.

Muutakin mukavaa on tapahtunut: kuopus tuli eilen kotiin ja on täällä nyt pari viikkoa. Kiva viettää juhannusta yhdessä, semminkin, kun pääsemme ystävän mökille. He ovat aina perinteisesti viettäneet sekä juhannuksen että mökkikauden päättäjäiset sukulaisten luona, joten vuorottelemme sitten heidän mökillään lastensa kanssa. Tänä vuonna onni potkaisi meitä! Aika ihanaa!

Eli julmetun mainiota juhannusta itse kullekin ♥

8 kommenttia:

  1. Hyvää Juhannusta!

    Piti poistaa tuo eka kommentti, kun toivotin siinä juhnusta..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti juhannus ei muutu juhnuksi ja tuhnuiseksi ;-)

      Sinne myös, nautitaan ♥

      Poista
  2. Hyvää juhannnusta Turun kotosesta!

    VastaaPoista
  3. Hyvää juhannusta sinne! Meillä ihan vaan ollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mekin vaan ollaan, mutta kohta toisaalla kuin kotona. Miten voi yhtä yönseutua varten mökille tarvita niin paljon kamaa, kyselee nimimerkki ainakin kolme kassia!?!

      Poista
  4. Juhannusiloa: me mujumme kotona erilaisilla kokoonpanoilla

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana