Sivut


keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Uusi vanha shindo

Shindo rentoutusvenyttely alkoi eilen ja se oli kyllä ihanaa! Vaikka edellisestä shindokokeilustani on vuosia aikaa, palautui asiat ja fiilis kyllä välittömästi mieleen. Keho muistaa? Ohjaaja oli minun makuuni: ei liian hörhö, ei liian puhelias, muttei liian hiljainenkaan. Just hyvä. Ja hyvä olo on vuoden understatement oli kyllä tunnin jälkeenkin. Rentoutunut, venynyt, mainio. Jotenkin tuli sellainen ajatus, että tuon avulla jaksan pitkän talven yli. Nyt nimittäin, harmaudessa ja vähän sisäisessäkin synkkyydessä on tuntunut hiukkasen toivottomalta tämä pimenevä vuodenaika, kevään kaukaisuus ja ajatus tulevan talven kylmyydestä. Taitaa olla aika kaivaa kirkasvalolamppu esiin.


Tämän hetken "kirkasvalolamppuni"
- kasviskassi tuli taas tänään


*Kipittää kaivelemaan arkistoja* ... Hetken kuluttua... En saanut täyttä varmuutta milloin viime vuonna otin kirkasvalolamppuni käyttöön, mutta lokakuussa se jo ainakin tuossa pöydällä mollotti. Olkoon nyt sitten vaikka kaikkien aikojen aikaisin ajankohta, mutta virtaa on saatava jostain lisää.

Sitä tulee varmasti ainakin vähän kun pääsen ystävän mökille viikonlopuksi. Mietimme juuri menu-asioita ja kasviskassin antimet pääsevät ilahduttamaan ystävääkin. Huomenna ennen iltavuoroa ajattelin käydä sienimetsällä. Josko saisin leivottua sienipiirakan matkaan?

Perjantai-aamuna vien kuopuksen bussille ja starttaan itsekin saman tien matkaan. Toivotankin siis hyvät viikonloput teillekin jo tässä vaiheessa!

14 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua <3 Muista ottaa rennosti *halauksia*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti muistan, Pöllöseni! Ota säkin <3

      Poista
  2. Lamppu esiin ja ihan kaikki muukin, mikä vaan auttaa, deet ja ceet ja kaikki. Viikonlopun naurujooga taatusti auttaa omalta osaltaan myös!
    Hirmusti haleja ja mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naurujooga on kyllä tosi tehokasta ;-)

      Vitamiiniannoskin pitänee tarkistaa. Sulle ihania aikoja hässäkästä huolimatta <3

      Poista
  3. Virtaa pitää ahmia nyt ihan joka paikasta, mieki tänäaamuna vaan seisoin kahvikupin kans ikkunan ääressä ja ahmin auringonnousun kauniita värejä taivaalta.
    Ihanaa, että shindo maittoi! Kuinka pitkä on yksi "tunti"?

    Hauskaa ja pitkää viikonloppua sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi shindotunti on meillä tunti ja kymmenen minuuttia, josta se viimenen kymmenen menee loppurentoutukseen. Just sopiva!

      Kävin sienimetsässä ja sain kantarelleja - piristi kummasti loikkia siellä mättäältä mättäälle. Pitäisi enemmänkin mennä metsään, mutta toisaalta sitten taas luonnon homeet...

      Pitkä viikonloppu tosiaan tulossa, iltavuoro vaan sitä ennen. Nauti säkin <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mä luulen että tästä viikonlopusta tulee varsin iloinen!

      Samaa sinne <3

      Poista
  5. Voihan Shindo sentään! Kiva, että oli mukava tunti ja keho kyllä muistaa :)

    Kävin kokouksessa, enkä siten päässyt viikon toiseen pilatekseen, mutta kävelin kuitenkin sen kilometrin ex-Opevirastoon ja takaisin.

    VastaaPoista
  6. Hyvä, että shindo toimii. Minun fyssarini pelmuutti minua siitä, etten ole ottanut d:n lisäksi ylimääräistä b-vitaamiinisatsia. Nyt olen syönyt beetä reilut 3 viikkoa ja olen ollut silminnähden pirteämpi. Tiedä sitten johtuuko se vitamiinista vai mistä. Fyssarin mukaan tän ikäisellä naisella voi olla b:n puutosta. No sähän et ole vielä mun ikäinen ja syöt monipuolisesti, mutta jos kirkasvalo ja ulkoilu valoisalla ajalla ei toimi, niin voithan kokeilla.

    Tämä viikonloppu tuli hyvään tarpeeseen. Nautitaan vielä tästä sunnuntaistakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä, ja kyllä mä olen jo "tämän ikäinen nainen" ;-)

      Nautitaan, viikonloppu tuli tarpeeseen eikä se vieläkään ole ohi!!!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana