Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2018

Kahden mökin viikonloppu

Olipas minulla mahtava synttäriviikonloppu!

Menimme ensin ystävän mökille perjantaista lauantaihin, nautiskelimme auringosta, hyvästä ruoasta ja juomasta, seurasta sekä saunasta. Järvivesi oli sielläkin niin lämmintä, että uskalsin uimaan. Auringonlaskunkin ihailimme ja sitten painuimme pehkuihin. 


Näkymä mökki A:n terassiltaLauantai-aamuna heräilimme aikaisin, ja vaikka katoimme rauhallisen aamiaisenkin, olimme kotimatkalla jo reilusti ennen puolta päivää. Tiesin, että toinen ystävä on yksin omalla mökillään ja vähän seuraa vailla. Päädyin aika ex tempore lähtemään reissuun, ensimmäinen ystävä auttoi auton tankkaamissa (osaan minä itsekin tankata, mutta rahan kanssa... siis) ja toinen ystävä lupasi hommata ruoat ja juomat. Minun tehtäväkseni jäikin sitten siirtyä paikasta A paikkaan B.
Mökki B, tai siis sen savusaunaPaikassa B en ollut koskaan aiemmin ollut ja se oli kyllä huikean hieno! Pääsin savusaunaankin ja riekuimme pitkälle yli puolen yön. Ystävän piti lähteä aamusta rippijuhliin, minä heräilin rauhassa, ihailin itsekseni aamuaurinkoa ja sitten lähdin hissukseen ajamaan kotia kohti. Sellaisella kesäreissumentaliteetilla.


Pysähdyin jos teki mieli, mm. suoramyyntitorilla, kirpparilla ja yhdellä hienolla kirkonmäellä. Ja kaikkien niiden maisemien ja hienouksien keskellä minä huomasin kuvaavani koirat kielletty -kylttiä ja Bajamajaa.

Ihan lähikuvana.

Toivottavasti teilläkin oli onnistunut viikonloppu!

6 kommenttia:

 1. Heh, sananmuuntajia liikkeellä :)
  Mutta hautuumaa, jonne koirien kans ei saa mennä, on hienon näköinen. Tuonne vois mennäkin lepäileen sitten kun kuolee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aika upee! Mut kelle oikeesti tulis mieleen mennä koiran kanssa hautausmaalle? Tai sit mulla vaan on sellanen sarjakuvamielikuvitus, ettei mulle ainakaan ;-)

   Mun oli pakko mennä ton firman sivuille ja se perustaja ihan oikeesti (ainakin nettisivuilla) väittää olevansa Kuikka. Etunimi tosin ei oo Pasi!

   Poista
 2. Mökkeily on niin mukavaa ja kuulostipa tuo savusauna ihanalta;) Olen joskus ihan pikkulikkana päässyt savusaunaan ja se oli kyllä kokemus:) Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne, leppoisaa viikkoa♥

   Mulla on vähän sama, penskana yhdessä saaressa päästiin, ja pari kertaa paikallisessa maatilamatkailussa olen päässyt savusaunaan, mutta harvinaista herkkua se on! Ja ihanaa!

   Poista
 3. Sun viikonloppu kuullostaa ihanalta. Mökkeily, ystävät ja leppoisa meininki, mitä sitä muuta tarvitseekaan. Sitä ei koskaan tiedä mitkä asiat kiinnittävät huomion. Milloin pasikuikka tai kieltotaulu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikka takana oli aivan upea kirkko ja edessä huikea järvinäköala...

   Viikonloppu oli totisesti ihana, ja alkuviikon loma myös leppoisa. Toivottavasti sunkin elosi ja olosi on <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana