Sivut

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Höpöhöpöä ja horrostelua

Joskus sitä vaan tietää jo kirjan kannesta, että tulee tykkäämään siitä. 

Tai nimestä, tässä tapauksessa.

En ole tuota vielä lukenut, se on yöpöydällä iltaa odottamassa, mutta olen aivan varma, että se on juuri oikeanlainen kirja tähän hetkeen. 

Nuo oranssit tuikkukipot löytyivät kirpparilta yhdellä eurolla kahdeksan satsi. Syksy on tulossa, valoa, ja etenkin kynttilän valoa tarvitaan.

Muutenkin olen tehnyt viime aikoina kirpparilta hyviä ja edullisia löytöjä. Ystävälle löytyi joululahja, toisen lapselle synttärilahja ja itselle vielä tällainen höpö söpö turhake:
minulla on eri kauppalista arkiostoksille ja kaupunkiasioita varten kerään toiselle paperille sieltä tarvittavia asioita. Sitten, kun on niitä enemmän, voi ajella lähikaupunkiin. Kuten näkyy, vielä ei tarvitse. Tuo hiirenloukku maksoi 0,10 €, ja onneksi hiirikin on vielä elossa.

Hassua, miten nää viikot kuluu. Nyt on jo keskiviikko ja huomisen iltavuoron jälkeen minulla alkaisi taas viikonloppu. Kuopus on ollut vähän puolikuntoinen ja jäi tänään kotiin. Tein siksi lyhemmän päivän ja jotta saan tunnit täyteen, saatan perjantainakin poikkeuksellisesti pistäytyä työmaalla. Sillä oletuksella, että lapsi on jo terve ja sitä pitää kuskata koulutaksiin. Muuten me vaan nukutaan ja olla öllötellään. 

Niin kuin tuntuu, että muutenkin teemme. On vähän sellainen horrosteluvaihe menossa. Syksyn harrastukset eivät vielä ole alkaneet, elimistö ei ole tottunut työaltistukseen loman jälkeen ja uudelleen alkanut arki vaatii vähän enemmän voimia.

10 kommenttia:

 1. Joo, kauheasti nukuttaa aina töistä kotiin päästyä. Vaikka taisi mulla olla sama ongelma ennen kesälomaakin, heh heh. Toipumista potilaalle. Öllötys kuulostaa tosi hyvältä idealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se on sellanen tauti joka vaivaa näemmä kesät talvet - väsymys ;-)

   Koitetaan jaksaa sen kanssa ja öllötellä kun siltä tuntuu!

   Poista
 2. On teillä hyvä kirppis, kun sieltä saa pikkukivaa pikkurahalla! Mie oon täkäläisellä torilla monesti aatellu, että olis hyvää ainesta Paskat kirppislöydöt -sivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oisin viikon oottanu niin oisin saattanu saada ton viidellä sentillä. Nyt siinä pöydässä nimittäin oli -50% hinnat kun on kuun vaihde ja pöydän vaihdot tulossa.

   Mut joo, toi on kyllä hyvä kirppis. Tai sitten mä vaan juoksen siellä niin usein että tulee tehtyä löytöjä!

   Poista
 3. Sulla on sama tapa; oma lista omalle kylälle ja kaupunkiin :) Hauska listanpitäjä!!
  Mä tykkään täällä kakkospaikassa (joka ihan kohta on ykkönen) lähikirpputorin tarjonnasta, jotain pikku löytöjä löytyy aina.
  Kivaa öllöttelyä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet löydöt piristää ;-)

   ja listat, ah, mä oon niin listaihminen! Kiva et löytyy toinenkin!

   Poista
 4. ...ja kirja välittömästi varaukseen kirjastosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin tuon eilisillan ja yön aikana ja se oli kyllä vähän pettymys... Mutta kokeile kolahtaisko sulle!

   Poista
 5. Hyvä nimi kirjalla, usein siihen jääkin sitten ;) Tosi kivat tuikkukipot myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuikkukipot ilahdutti loppujen lopuksi enemmän: kirja osoittautui aika pliisuksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana