Sivut


maanantai 1. tammikuuta 2018

Uutta kohti

Eilen nukuttiin pitkään ja valvottiin vielä pidempään.

Otettiin päivä varsin rauhallisesti. Minä tein perunasalaattia ja luin Baskimaan murhat -trilogian viimeistä osaa. Jäin koukkuun tuohon sarjaan, vaikka alku olikin takkuista. Onneksi jäin, on ollut oivaa lomalukemista. 





Pelattiin lautapelejä ja futista pehmopallolla. Käytiin hurja mouschaku -taistelu yllä olevilla pehmohiirillä. Huuujaaaaah!

Seurasin kansalaisaloitetta ja ahdistuin asenneilmapiiristä. (Luin nettijuttuja ja eksyin kommentteihinkin, argh.)






Kuudelta kävimme ensimmäistä kertaa katsomassa raketteja. Sauna lämpesi sillä aikaa ja nautimme kirpeän pakkassään jälkeen löylyistä. 

Annoin kuopukselle elämänsä pisimmän lanitusvuoron, ystävä oli ostanut herkkujakin, joten poika oli aivan fiiliksissä.

Yhdeltätoista se tuli kanssani katsomaan Pikku Leijonia ja puolilta öin oli vuorossa seuraava rakettien väijyminen. Pitihän se pelikin sitten katsoa loppuun.

Mukava lopetus vanhalle ja aloitus uudelle vuodelle.

Edelleen toivottelen kaikille hyvää ja kaunista vuotta 2018!

14 kommenttia:

  1. Mukavan tuntuinen uusi vuosi teillä, mitä sitä enempää tarvitseekaan ja en tiedä onko se vanhuutta, mutta minen jaksa lähteä enää mihinkään. Siis bilettämään kuten nuorempana ja kiitos netin, upeita ilotulituksia pääsi seuraamaan ympäri maailman! Esim. Sydney järjesti hiton komean ilotulituksen.

    Niin ja onnekasta vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan sitä onnea ja kevyempiä polkuja sekä sinne että tänne!

      Mäkin olin tosi tyytyväinen kun kuopus oli mun kans, ei tarvinut edes miettiä, pitäiskö lähteä jonnekin juhlimaan. No, en mä kyllä ole vuosiin lähtenyt vaikka olis ollutkin "vapaata", mutta nyt en ottanut edes lasillista skumppaa, kuten muutoin olisin tehnyt. Kiva uusi vuosi oli!

      Poista
    2. Me katselimme kansalaistorin juhlaa telkkarista ehkä viisi minuuttia, se riitti oikein hyvin. Sanoinkin miehelle, että onneksi ei tarvitse lähteä minnekään, ei edes ystäville :P

      Hyvää alkanutta vuotta :)

      Poista
    3. Jooei, mäkään en olis kyllä halunnut mennä minnekään. Tässä 500m säteellä oli ihan hyvä ;-)

      Sinne kans, oikein hyvää tätä vuotta koko poppoolle!

      Poista
  2. Kuudelta oli Haminassakin isot ilotulet, käytiin siellä extempore ja tuhlattiin miehen ylityörahoja hotelliyöhön. Parvekkeelta seurasin puolilta öin Karhulan suunnasta nousevia raketteja.

    Hyvää ja kaunista sullekin! (Nyt on korvamatona Kolmannen naisen biisi...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi korvamadosta - sama tosin tuli mullekin ;-)

      Hotelliyö Haminassa kuulostaa mukavalta!

      Poista
  3. Meilläkin pelattiin viikonloppuna lautapelejä. Yksi valtasi keittiönpöydän niin pahasti, että piti syödä aamiaisetkin eilen olohuoneessa ;-). Agricola -peli (ei family edition) on muuten tosi hauska perhepeli, jota voi pelata myös yksin. Yksi aiempi hankinta muuttui hetimmiten perhe-tragedia-peliksi, sillä aina joku loukkaantui verisesti (=minä). Tämä uusi peli on selvästi kivempi perhestrategiapeli :). Suosittelen.

    Me oltaisiin käyty kyläilemässä ystävillä, mutta siipan kuumetauti ei ole vieläkään hellittänyt. Niinpä vuodenvaihde oli kuin päivä muiden joukossa. Nukuttiin sitkeästi, kun suurin pauke oli meneillään. Tai no, nuorimies oli omilla teillään siihenkin aikaan. Ja meiltä unohtui se lätkämatsikin, eli mies katsoi ottelun tallenteena eilen, heh heh.

    Tänään käyn noutamassa pari kirjaa ja leffaaa kirjastosta, joten tämä vuosi alkaa rennolla fiiliksellä. Ja pitäähän tässä yksi palapelikin tehdä :)

    Hauskaa viikon jatkoa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne ja oikein mukavaa kuluvaa vuotta!

      Lautapelit on kyllä ihan parasta. Me pelattiin Afrikan tähteä, UnoSpiniä ja sellaista kuin Twixx. Afrikan tähdessä ollaan isojen ajatusten äärellä silloin, kun toinen on löytänyt tähden ja toinen koittaa epätoivoisesti etsiä hevosenkenkää.Vaikka olis miten paljon rahaa, se ei auta kovin pitkälle ja meillä onkin vakiintunut sanonta "raha ei tuo onnea" tuossa yhteydessä.

      Ei hullumpaa, sen voi normielämäänkin kääntää niin, että on jotain vielä arvikkaampaa - ei timantti, vaan vaikkapa ystävät jne.

      Ei sillä, mä kyllä tässä tilanteessa uskon, että pieni lisäys rahavaroihin toisi sitä onnea, mutta tiedät mitä tarkoitan ;-)

      Poista
  4. Iloa vuodelle 2018 ja paljon parempia päiviä!
    Minä kävin esikoisen kanssa katselemassa raketteja, mutta emme olleet reissussa kovinkaan pitkään, koska vihmoi jäätävää tihkua ja tuuli oli kova. Kotona lämpimässä paljon mukavampaa. Pari lasillista viiniä ja pari lasia kuohuvaa, siinä uuden vuoden juomat. Olisi saanut jäädä ottamatta nekin, sillä eilen oli kaikki paikat kipeinä ja vielä tänäänkin on tosi huono olo. Alkoholi ei vain sovi minulle yhtä annosta suurempana määränä.
    Loppuviikolla on tarkoitus pitää lomaa, kun ajattelin lähteä viemään tuon esikoisen Kajaaniin. Koulu on vielä alkamassa. Ei tullut valmista vielä tänäkään syksynä. HUOH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tulee tänä vuonna, joten vuosi 2018 tulee olemaan hyvä vuosi. Toivotaan, että ainakin parempi kuin edellinen.

      Mukavalta kuulostaa rauhallinen uusi vuosi, sellainen tosiaan oli täälläkin. Eikä edes sitä yhtä skumppalasillista, tällä kertaa.

      Poista
  5. Marjaana , HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ! kaikkea parasta toivon sinulle ja sun perheelle . Olkaa terveitä ja siunattuja !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana