Sivut

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uusi vuosi

kolkuttelee jo ovella. Sen verran haukun vanhaa, että voisi vähän helpommallakin ihminen päästä. Ehkä ensi vuonna? Jossain vaiheessa? 

Olemme kuopuksen kanssa ottaneet tosi rauhallisesti. Eilen nukuimme pitkään ja riittipä unta vielä päivätorkuillekin, molemmilla. Illalla jaksoimme sitten katsella Pikku Leijonia.

Tänään teen perunasalaatin jos jaksan, käymme rannassa kuuden kieppeillä katsomassa raketteja ja varmaan puolilta öin terassilla myös. Lupauksia ei ole mutta toiveita kyllä muutama.


Vuonna 2013 meillä oli tämän näköinen "ilotulitus"
- Star Wars ja jedimiekka oli silloin kova sana


Toivottelen teille kaikille vallan mahdottoman rattoisaa uuden vuoden aattoa sekä hyvää ja mieluusti myös parempaa vuotta 2018!

10 kommenttia:

 1. Hyvää, mukavampaa, oikeudenmukaisempaa ja positiivisia yllätyksiä täynnä olevaa vuotta 2018 toivottaa Paimentolan koko väki. Jopa vanha Efraim, jolla on ikää likemmäs 140 vuotta ja täten myös haisee jos kauniisti sanotaan niin hiton vahvalle antiikille, nousi ylös neitsytvuoteeltaan (kyllä, paimensauva likemmäs puolentoista jalan luokkaa joten ottajia kyllä olisi ollut mutta ukko on hiton ronkeli) ja lähetti mitä parhaimmat onnentoivotuksensa uudelle vuodelle!
  Ja kun Efraim, joka nousee punkastaan harvemmin kuin täysikuu taivaalle, onnittelee, niin silloin siinä on sellaista rykeä että jo on heevetti jos ei jotain tapahdu notta otahan istuen, puolen yön jälkeen alkaa tapahtumaan (saattaa olla startti hieman pitkä ottaen huomioon Efraimin iän mutta kyllä se siitä - usko pois!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, nyt taitaa tähdet olla kohdillaan ja suotuisat tulevalle vuodelle!

   Kiitos, ja terveiset Efraimille sauvoineen ;-)

   Poista
 2. Hyvää vuodenvaihdetta täältä Turusta!

  VastaaPoista
 3. Aina kannattaa toivoa parempaa! On se hyvä, että on tämmönen vuodenvaihde, että voi työntää vanhat asiat taakse ja katsoa vain tulevaisuuteen. Olkoon se valoisa!

  VastaaPoista
 4. Tuokoon tämä uusivuosi tullessaan sinne kaikkea mukavaa! Hyvää uutta vuotta 2018♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana