Sivut

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Vielä on kauniita päiviä

Eilisen viiniretki meni mainiosti, oli ihana nähdä vähän vuorimaisemia, vehreämpää maastoa ja kasvillisuutta. Meidän hauska kansainvälisyyskirouksemme jatkui: opastus oli ruotsiksi, hih. Tai skandinaaviskaksi. Muut matkalaiset olivat Tanskasta, Norjasta ja Ruotsista ja opas norjalainen, mutta hyvin se meni. Kummasti se kouluruotsi aktivoitui jopa niin, että puhuakin vähän uskalsi. Ylhäällä oli markkinat ja viiniopastus, ja sitten vielä ihailimme maisemia. Paitsi kasvillisuus, niin myös ilma oli tyystin erilainen. Lämmintä oli 13 astetta ja tihkusadetta. Onneksi olimme varautuneet. Kaikki eivät olleet. 


Auton ikkunasta otettu...

Palattuamme rannikolle aurinko taas paistoi, mutta oli jälleen varsin navakka tuuli. Loppupäivä menikin rauhassa ollessa, syödessä ja käppäillessä.

Nyt esikoinen kuuluu heräilevän ja suuntaamme aamupalalle. Saa nähdä, mitä tänään hänen luku-urakkansa jälkeen keksimme. Olisikohan aika ottaa paikallisbussi ja pistäytyä pääkaupungissa?

6 kommenttia:

 1. Pääkaupunki on kiva, siellä on myös Kristoffer Kolumbus-museo jos muistan oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, mutta me jätettiin nyt se väliin, samoin kuin saarten omasta historiasta kertova museo myös. Hengailtiin vaan, syötiin ja nautittiin ;-)

   Poista
  2. Joo nyt tuntui siltä. Mutta silti oli pakko etsiä yhtä "kumalolentoa", taraa esittävä muisto itselle ;-)

   Poista
 2. Matkakertomuksen jatkoa odotellessa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana