Sivut

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Vielä on lomaa jäljellä

Eilen matkustimme paikallisbussilla katsomaan dyynejä. Wow! Muistaakseni kymmenen vuotta sitten kävimme vilkaisemassa, mutta matkarattaiden kanssa urakka oli mahdoton. Nyt halusin oikeasti päästä upottamaan varpaat hiekkaan ja esikoinen suostui lähtemään mukaani. 
Hänen kanssaan on kyllä mukava matkustaa. Teemme juttuja erikseen, mutta myös yhdessä. En ehkä haluaisi ihan yksin olla reissussa. On kivempi mennä kaksin syömään, retkille, ja muutenkin. Esikoinen on ihana, kun hän tilaa ruoat ja hoitaa muutenkin asiat, jos minä auringon pehmentämine aivoineni en jaksa vääntää englantia. Niin, ja sujuihan se ruoan tilaaminen saksaksikin ensimmäisenä iltana...

Minusta on hassua, että matkassa on kaksi aikuista, mutta toinen kuitenkin on minun lapseni. Otamme ruokajuomaksi olutta tai minä viiniä ja esikoinen olutta. Omalla terassilla saatamme illan päälle tehdä rommikolat paikallisesta hunajarommista. Kummallista on myös se, että tänään menemme retkelle, jossa pääsemme tutustumaan paikallisen viinitilan toimintaan, syömään tapaksia ja maistelemaan viinejä. Oman pojan kanssa?

No, voisivathan ne asiat olla hullumminkin!


Tällaisissa tunnelmissa eräänä iltana hotellilla.
Viini maksoi 3,75€ litran pullo ja oli ihan juotavaa.


Vielä on pääkaupunki näkemättä, se on yhden omatoimipäiväretken paikka ja mistä sitä tietää mitä vielä keksimme. Aikaa on!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi mukavalta lomalta. Ja tuo viinitilaan tutustuminen, mun mielestä päinvastoin hienoa, että voitte mennä yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin, ja oli kyllä hauskaa maistella yhdessä viinejä. Lisäksi retki oli opastettu ruåtsiksi, joten epäkieliteemamme jatkui ;-)

   Poista
  2. Sepä oli sitten hyvä, saitte kerrattua vähän sitäkin :D

   Poista
  3. Jep, mikähän kieli me vielä otetaan haltuun?

   Poista
 2. Sit vaan ootteleen lapsenlapsia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei ei ei, ton pitää kyllä ensin elää ja matkustaa ja sen sellaista ;-) Just tuossa puhuttiin, että haluaisi ottaa kissan kun muuttaa kotoa pois, mutta että on varmaan viisainta vähän odotella, koska se sitoo niin paljon. Lapsista puhumattakaan...

   Poista
 3. Ihan vaan yksinkertaisesti : JEEEE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jotenkin niin hienoa, että se lähti mun kanssa ja että jaksaa täälläkin tehdä juttuja yhdessä <3

   Poista
 4. On teillä ihanaa! Kuten sanoit niin voisi se hullumminkin olla kun oman lapsen kanssa matkustaa. Minulla on tarkoitus lähteä juhlistamaan äitini kanssa 50-vuotispäivääni ensi kuun lopulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä? Sari mahtava uutinen ja oikein oikein hyvää ja antoisaa matkaa jo näin etukäteen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana