Sivut

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Vapaa viikonloppu

Tulin toivottamaan mukavaa viikonvaihdetta itse kullekin. Minä aion lötköillä, en tee sekunttiakaan töitä (viime viikonloppuna poikkeuksellisesti päivystin taidenäyttelyssä ja yhdessä kirjanjulkistamistilaisuudessa). Luen, nukun, käväisen ehkä kirpparilla huomenna jos siltä tuntuu. Jos ei, niin sitten en. Sienimetsäkin on yksi vaihtoehto. Tai viinin maistelu. Saa nähdä.
Ah tätä onnea!


***

Kuvassa hassu kreikkalainen kraakku, joka ei ollut minusta ja kuopuksesta millänsäkään. Pääsimme metrin päähän. Kuopus palaa maanantaina kotiin. Onkin jo melkein ikävä.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa vapaata viikonloppua! Me tulimme eilen aamulla Kempeleestä ja huomenna on tuparit siskon pojan ja tyttöystävän luona. Sunnuntain ajattelin kerätä voimia maanantaista töihin lähtöä varten. Niin se neljä viikkoa taas hurahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se loma vaan hurahtaa! Mutta leppoisaa viikonloppua sullekin äläkä liikaa ajattele maanataita ;-)

   Poista
 2. Hauska variksenpoika :) suloinen suorastaan.

  Kuulostaa ihanalta lomanvietolta. Mieki vähän niinku suunnittelin jo relaamista, kun "potilas" lähtee isänsä kanssa sinne Joensuuhun, mutta tuleekin sisko kylään. Mukavaahan sekin toki on, vaikka olisin mie esikoisen kanssa kaksinkin viihtynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oikeesti päästi ihan liki, ei ollut millänsäkään, vaikka mentiin sen ohi vessaan ja takaisin.

   Mä aattelin nyt vaan olla enkä kestitse ketään. Jos säkin meet sieltä missä aita on matalin?

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana