Sivut


keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Poika on tullut kotiin

Esikoinen palasi Lapista maanantaina. Olin itse iltavuorossa kun hän saapui, mutta olin varannut ruokaa kotiin ja kiiruhdin sitten heti töiden jälkeen kuulemaan kuulumiset. Poika olikin jo livahtanut kavereita katsomaan, joka suotakoon, koska Kreikan reissumme mukaanluettuna hän ehti olla poissa paikkakunnalta kolmisen viikkoa. Minä jo väsähdin ennen kun hän tuli takaisin ja taasen lähdin töihin ennen kun teini luomiaan ennätti aamusella raottaa. Eilen sitten, kun tulin töistä, kohtasimme. Reissulainen oli vetäissyt sellaiset 19 tunnin unet (sitä se yöjunamatkailu teettää, ei näköjään saa edes teinit siellä nukuttua). Kotiinpaluun kunniaksi tein kotiruokaa ja jälkkäriksi jäätelöä: olivat elelleet mökillä lähinnä purkkiruoalla ja toki itse kalastamallaan kalalla ja potuilla. Kun oli minun vuoroni mennä nukkumaan, esikoisen huoneesta kantautui iloinen puhe, siellä se pelaili ja chättäili kamujen kanssa. Kotoisaa!







Nyt onkin oikea puuhaviikko. Eilen oli kirpparipöydän purku, tänään näyttelyn vahtimista ja torstaina samoin. Sitten vielä illalla treffit yhden eksän kanssa - olemme nähneet viimeksi kunnolla ehkä reilut kymmenen vuotta sitten. Paljon on vettä virrannut... ja mukava vaihtaa kuulumiset hänenkin kanssaan. Sitten onkin konsertin vuoro. Kaikki tämä lähikaupungissa. 

Viikonloppuna pitäisi ehkä vähän koluta kantarellimetsiä ja levätä. Mutta onneksi on kesä ja valoisaa. Sitä oli kuulemma Lapissa piisannut ihan ihmeteltäväksi asti. Niin, ja hyttysiä. Hrrr!

4 kommenttia:

  1. Junassa nukkuminen on tosiaan välillä vähän huonoa. Makuuvaunussa vielä menee, mutta istumapaikalla...

    Tytöt sanoi, että Ylitorniolla oli hyttysiä ihan sikana, mutta Norjassa ei enää ollu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sallassa, missä nuo olivat, oli kyllä ollut kans tosi paljon. No, nyt ei täkäläiset tunnu missään ;-)

      Poista
  2. Ihanat kenkäkukkaset! Ja ihanaa että laps on kotona.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana