Sivut

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä kohti porskutellen

Vapaani alkoi hyvin. Nukuin ensi alkuun kymmenen tunnin yöunet. Sitten vein esikoisen kouluun ja hoidin pari asiaa kylillä. Kotona vietin rauhaisaa aamua siihen saakka kun piti lähteä tyhjentämään kuopuksen pulpettia. Kiittelin vielä opettajaa ihanasta läksiäisylläristä. Noita suloisia kortteja on 13 toinen toistaan liikuttavammalla tekstillä ja ne me säilömme syvälle sekä sydämiin että kaappiin hyvään talteen. Ulos en uskaltanut, vaikka aurinko välillä houkuttelikin. Järkyttävä pohjoistuuli piti tiiviisti sisätiloissa.Oli ihan pakko jo kaivaa kranssi esiin.
Tiput olivat vähän säilytyksessä lytistyneet...Ystävä tuli kahville, lueskelin ja päivätorkuinkin, otimme esikoisen kanssa rauhallisesti jahka pääsi kotiin. Hurja viikko hänelläkin: kunnanhallituksen kokous maanantaina, nuorisovaltuuston kokous tiistaina ja keskiviikkona lähikaupungissa Nuorten ääni -kokous. Torstaina kävivät koulun kanssa laskettelemassa ja poika palasi samaan aikaa kun minulla päättyi iltavuoro. Tähän päälle tietysti vielä ihan normaalit kouluhommat. On se lukiolaisen elämä rankkaa!Tällaisenkin taidonnäytteen löysin.
Pääsi aitiopaikalle <3Minä henkäisen vielä, kuopus tulee kotiin poikkeuksellisesti jo huomenna, koska haluan, että hän pääsee uuden luokan kanssa aloittamaan heti maanantaina. Tässähän on muutenkin kaksi vajaata viikkoa tulollaan pääsiäisen vuoksi. Sitten on tämä yksi tapaus,
joka ei tiedä onko joulu vai juhannus.
Vai pääsiäinen.Ajatelkaa, ollaan jo niin pitkällä!

10 kommenttia:

 1. Hahaa, alimmalle tipulle on soviteltu vähän liian isoa nokkaa päähän :)

  Kuulostaa ihanalta sun relaus, kaiken stressaamisen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nukuin taas melkein kymmenen tuntia ja jatkoin sängyssä lojumista kirjan kanssa vielä sen jälkeenkin. Ihanaa!

   Tuo alin on tipu jonka sain ystävältä ja sen mieheltä joulu"korttina". Niillä on tapana joka vuosi laittaa koko tutavapiirilleen joku hassu joulumuistaminen ja tuo oli yksi. Lisänä tuli video s-postiin, jossa toi tyyppi koitta huutaa hatun alta hyvää pääsiäistä ;-)

   Poista
 2. Onhan sitä joku muukin ollut ollut käsistään kätevä :D
  Tuo alimmainen tipu on tosiaan ihana, ei taida ressukka oikein tietää mitä juhlaa milloinkin vietetään. Mulle tuli vähän mieleen, että taitaa piilotella enemmänkin niiden juhlien jälkimaininkeja.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pupu on Nollikselta, ihana ihana sitikani ;-)

   Alin tipu taas tuli ystävältä ja sen mieheltä videotervehdyksen lisäksi jouluna. Videolla se huusi aina hyvää pääsiäistä kun hatun nosti ylös. Jos sillä tosiaan oli mennyt pääsiäisen vietto vähän pitkäks? ;-)

   Poista
 3. Tipu kranssi on kiva, en ole ennen nähnyt, oletko tehnyt itse? Olen sinun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Matajaan Majaani!

   Tipukranssi on esikoisen ja minun käsialaa muutaman vuoden takaa: http://marjaananmaja.blogspot.fi/2014/04/ala-tipu-tipu.html

   Ja toki tulen vastavierailulle!

   Poista
 4. Sää olet hampsteri kans, kun säästät kaikkia vanhoja juttuja. ;)

  Ruuhkainen tipukranssi on hauska. Mun pitää varmaan ottaa meidän porokranssi pois ja laittaa pääsiäisvastaava tilalle ennen huomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oo hampsteri, vaan mä säästän kaikki täkeät koristeet, en muita ;-)

   Porot ehkä paremmin viittaa jouluun, joten ehkä sellanen sitikanikranssi?!? Mites ois?

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No on joo... toi ei jotenkin ollenkaan näytä alkuperäiseltä, mutta toisaalta söpö se on noinkin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana