Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Ihania ystäviä - kuopuksellakin!

Kuopus lähti eilen isälleen ja nyt minä lepään. Nukun, luen ja katson kaikki hektisellä viikolla väliin jääneet Australian MasterChefit. Olen vaan.

Eilen oli koulussa läksiäiset, katsoivat kuopuksen valitseman leffan (Simpsons movie) ja pitivät nyyttärit.
Tiistaina, kun kuopus oli uudessa koulussa tutustumassa kaverit olivat sillä aikaa salaa piirtäneet ja kirjoittaneen läksiäiskortit. 

Itkuhan niitä lukiessa tuli silmään.Katsokaa nyt tätäkin, yksi tyttö oli askarrellut mielettömän taidokkaan pupukirjanmerkin:

Ihania muistoja!!!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No mulla tuli ihan kunnon itku. Mahtavia tyyppejä - ja ope kans, kun organisoi tuollaisen!

   Poista
 2. Taitaa taas katupöly tunkea ikkunoista sisään kun vesi valuu silmistä ;) (Meillä satoi yöllä lunta, että silleen..)
  Ihania muistoja Kuopukselle entisille luokkakavereilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli joka ainoa aivan mahtavia toivotuksia, muistoja yhteisistä hetkistä ja ne pitää tallettaa huolella sekä sydämeen että kaappiin <3

   Poista
 3. Aivan liian ihania, tässä vieraskin ihminen herkistyy, vaikkei koko poitsua edes tunne, snöf!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ihan superliikuttavaa, kun lapset tuollai toisilleen kirjoittaa, ei ihme, että "vieraskin" liikuttuu!

   Poista
 4. Yhdyn täysin tuohon edelliseen kommenttiin. Jos meilläkin on voimakkaat tunteet, niin mitähän sen sun pienen pojan päässä liikkuu. Mutta näkeehän sen näistä korteista ja kaikesta, että ystävät jäävät myös vanhaan kouluun ja heidän kanssaan kannattaa pitää yhteyttä vaikka koulu vaihtuukin.
  Oikein rentouttavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun te ootte mukana tässä <3

   Me pidetään kyllä huoli että yhteys säilyy ja nää kaverit asuu täällä kylillä, joten niitä on helppo tavata illalla. Itse asiassa helpompi kuin uusia kamuja uudessa koulussa, joka kuitenkin on kymmenen kilometrin päässä!

   Mun viikonloppu alkoi hyvin, nukuin 10 tunnin unet ;-)

   Poista
 5. Voi, mie nään sieluni silmillä sinut vollottamassa siellä kirjeitä lukien! :) Kyllä läksiäisissä on hyvääkin, olisko poika tiennyt, että siitä ajatellaan noin, jos ei olis lähtenyt toiseen kouluun? Tekee hyvää kuulla hyviä asioita itestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, upeaa, että tuli kuopuksellekin selväksi, miten pidetty se oli ja on! Mä tein virheen kun luin noita heti töissä kun kuopus tuli sinne ja näytti ne mulle. Onneksi oli vielä kollega töissä, koska ihan kunnon vollotukseksihan se meni. Yhteensä niitä oli 13 toinen toistaan koskettavampia!

   Poista
 6. Voi, liikkiksiä <3

  Meilläkin pienin sai ystävänpäiväkortin yhdeltä luokan tytöltä, siinä luki jotain sellaista et pienin on luokan fiksuin poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että pojaksi ihan fiksu? (Ei vais, mun tulkinta ;-)

   Noi oli niin ihania, että melkein tänään kapsahdin opettajan kaulaan kun kiitelin häntä että oli organisoinut korttien tekemisen. Upeita muistoja!

   Poista
  2. Juu, niin mäkin sen ajattelin :D

   Poista
  3. Hih! Meillä tytöt oli kirjoitellu taululle että Yhyy yhyy kun kuopus lähtee. Se oli vähän hämillään. Piti sitten pikkasen kiusata ennen vikaa koulupäivää, että aattele jos ne hyppää halimaan. Sankari totesi kauhuissaan, että "Sitten mä kyllä juoksen pakoon".

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana