Sivut

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kuumetta...

Mä en kestä.Ihan hirveä kissavauvakuume!

20 kommenttia:

 1. Ääh, ne on suloisia mutta repii sohvat ja verhot ja tapetit ja pudottelee tavarat pöydiltä ja hyllyiltä, kiusaa pupuja ja melskaa yökaudet niin ettei saa nukutuksi. Lisäksi niistä lähtee karvaa joka aina hakeutuu ihmisen nenään tai ruokaan. Etenkin margariinirasiaan.

  Mutta onhan ne suloisia :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eiks vaan ookin lutusia? Noita on vielä lisää, yhteensä vissiin 14!

   Poista
  2. Oijoi! Olemme jo sopineet, että kun vanhuskatti potkaisee tyhjää, hankimme uuden kissan. Itse haluaisin Venäjänsinisen, mutta toisaalta mulle käy mikä tahansa kissa :)

   Poista
  3. Teidän vanhus on Ihana!

   Mä toisaalta haluaisin sellaisen ihan kissakissan (siis harmaaraidallisen) mutta kaikki kävis mullekin. Saa nähdä miten tän kuumeen kans käy!

   Poista
  4. Onhan se :) Nyt se on ruvennut taas leikkimään, alakerrassa on aamuisin leikkihiiriä siellä täällä.

   Poista
 3. Niin ne vähän on kun lapsetkin. Aiheuttavat vaivaa ja osittain yllä mainittuja tuhojakin, mutta pois en antaisi!! Niin paljon niistä on iloa ja hymyä ja terapiaa ja kaikkea sitä Hyvää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mähän oon vanha kissanomistaja, joten tiedän kaiken niiden ihanuudesta ja kamaluudesta ;-)

   Karsee kuume...

   Poista
 4. Ihania, ihania! Meidän naperot lähenee jo puolta vuotta ja ovat niiiiiin isoja jo...voih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin... mä oon ihan myyty!

   Poista
 5. Kyllä nuo ihan suloisia ovat, mutta mä olen sittenkin aina ollut enemmän koiraihminen. Mites luulet, että kissa ja puput sopisivat samaan talouteen. Mieheni serkulla oli ja kun kissanpentu meni härnäämään pupua niin pupu potkaisi kunnolla takajaloillaan kissarukkaa päähän. Eivät olleet parhaita ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän puput on (korkean) aidan takana omassa huoneessa, mutta tuo on asia jota tietty pitää tarkemminkin miettiä, mikäli tää kuume tästä pahenee... MÄ taas jotenkin aina oon ollu kissaihminen. Mullahan on ollut aikanaan kolme kissaa, ekaks Roo pe, ja siten Jas ka ja Ep pu. Ihania kavereita kaikki!

   Poista
 6. Kissa, kissa, kissa, kissa!! Kannatan aina elukoiden hankintaa, vaikken enää nykyään itse kissaa edes haluaisi, mutta silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, Marra, älä yllytä ;-)

   Toisaalta olen ajatellut, että ollaanhan me pupujenkin kanssa ihan jumissa täällä, samalla ne kissatkin tässä menis... ja mulla tosiaan on niitä kyllä kokemusta. Apua!

   Poista
 7. Teille sitten tulee kissa!
  Usko pois, ei tämä voi päättyä kuin uudella tapaa joten ei muuta kuin nimeä miettimään vaikka minusta jotenkin tuntuu että sekin on jo tehty :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana