Sivut

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Ja se karma, taas

No niin, alkoikin olla taas liian hyvin asiat... Sain kaikkea mukavaa vaihtaria varten, kun tässä kuussa paristakin syystä jäi vähän enemmän tilistä käteen. Vaikka ulkona on kylmä, lämmintä on piisannut sisällä ja ovikin korjaantui. Yli kolmenkymmenen asteen pakkasista huolimatta auto on käynnistynyt nätisti. Paitsi eilen, vaikka ulkona oli "vain" -25. Ei millään. Arvatkaa v*tuttiko ajoitus, kun on muitakin kyydittäviä kuin oma poppoo. No, soitto ystävälle, että käyttäisikö vielä kaupassa. Ja äitille, hakisivatko miehensä kanssa minulle akun ja toisivatkin sen, lähikaupungista tänne. Kahvit keittäisin. Korjaajan yhytin kauppamatkalla ja hän hyppäsi autonsa kyytiin saman tien. Tuli kurkkaamaan konepellin alle ja antamaan virtaa. 

Annoin käydä hyvän tovin ja kun äiti miehensä kanssa tulivat upouuden akun kanssa, ajoimme kiesin korjaamolle. Ihana luottomieheni lupasi hoitaa asian vielä saman iltapäivän aikana ja niin tapahtuikin. Auto saapui pihaan asti uusine akkuineen. Täytyy toivoa, että se auttaa. Siivottuakin tuli...


Auttamisesta puheenollen, vaikka tällainen totaalisesti huonoon aikaan tapahtuva karman käpälän kouraisu ottaa päähän ja aiheuttaa harmaita hiuksia, olen silti ihan sikamaisen onnellinen, että minulla on näin ihania ihmisiä ympärilläni. Kaiken huipuksi sain akun "köyhäinapuna", joten kun olin jo kyynel silmässä miettinyt, että sinne se ylimääräistä perheenjäsentä varten varaamani pennoset sitten menivätkin, niin ei. On edelleen mahdollista syöttää vaihtari ja tarjota elämyksiä, emmekä mene sen ansiosta vararikkoon ennen seuraavaa rahapäivää. Kiitos äiti <3

***

Oli muuten ihana tyttö. Vähän kauhuissaanhan se pakkasesta oli, mutta onko se nyt mikään ihme. Itsekin olen. Murmelin sukua. 

12 kommenttia:

 1. Karmalla on usein karvaiset kouransa mukana vähän joka jutussa, mutta jos sitä ottaa kiinni niskasta, niin huomaakin, että se on suuri pelkuri ja se irrottaa otteensa. Eniten se inhoaa niitä, jotka eivät alistu ja jotka uskaltavat pyytää apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se avun pyytäminen on aina ollut hankalaa, mutta olen opetellut - ja hyvä niin. Ihmiset on ihania. Säkin <3

   Poista
 2. Uh. Voin vain kuvitella fiilikset ja vielä tuossa tilanteessa...mutta enemmän kuin hienoa että sait tilanteen järjestymään. Karma kun lähes poikkeuksetta näpäyttää silloin kun asioiden pitäisi mennä oletus - periaatteen mukaisesti koska juuri näinä hetkinä se vaikutus on pahin mahdollinen.
  Lopun ajan kelit sanon ma, eilen pakkasta yli -20 astetta päivällä ja yöllä lunta taivaan täydeltä eikä pakkasta kuin vähän alle - 10. Nyt tuntuisi taas kiristyvän ja voi pudota suht alas koska taivas täysin pilvetön joten kait se on kaivettava Syyrialainen kinoksesta ja laitettava roikan päähän mikäli mielii että tämän päivän duunit tulee hoidettua.

  Parempaa ja antoisaa sunnuntaita teille <3
  Jos teillä on vielä pakkaset noin kovissa lukemissa niin viehän tyttö tutustumaan avantouintiin ja kerro että suomessa uidaan ympäri vuoden koska noita järviä ja lampia on sattunut siunaantumaan tänne sen verran paljon ettei niitä ilkeä olla käyttämättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille on luvattu yöksi vissiin lähemmäs kolmeakymmentä, joten pahenee vaan. On nää nuoret vieraat ollu ihmeissään, ei ne oo kokenu koskaan mitään tällaista. Ovat innoissaan!

   Ja huomenna on luvassa sauna ja avanto, oikeesti ;-)

   Poista
 3. Toivottavasti tokenee sillä uudella akulla, eikä ole muuta vikaa. Mun autossa on sivutörmäyssuojavika, ja katsastaa pitäs... en tiedä, paljonko panevat semmoiselle asialle painoa.

  Koittakaa murmelit pärjäillä siellä pakkasessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää viat autossa on ihan perseestä... mutta katotaan miten kummankin käy.

   Me koitetaan pärjätä, vaikka vieläkin kylmenee. Hrrr!

   Poista
 4. Ihanaa, että äitisi pystyi auttamaan ja että sulla on noin hyvät apujoukot siellä :)

  Kukapa näitä pakkasia ei kauhistelisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO sanopa muuta, ollaan mekin vähän ihmeissämme - autosta puhumattakaan!

   Poista
 5. Ja ihana tytär mahtavine poikineen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana