Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Ei ole Koulunäkin voittanutta

...vai onko?

Oi, minä löysin ihanan uutuuden lähikaupastamme. Kuten vasta kerroin, koitan pitää ruokavaliossani muutakin kuin pelkkää tuoretta. Ruis on yksi asia, mitä ilman en voi olla. Niinpä minulla on aina kaapissa ruisnappeja joita napostelen juuston kera tai tiukimpina aikoina ihan vaan voin kanssa. Nytkin olin menossa niitä ostamaan kun huomasin uutuuden: Luomu ohut ruisnäkkileipä. Se pääsi heti testiin ja älkää välittäkö mistään muusta tuossa kuvassa: oikealla lautasen reunalla roikkumassa on juuston alla pieni pala tuota herkkua vielä jäljellä. Pakettikin pääsi kuvaan.


Pelkkää täysjyväruisjauhoa, rakastamiani seesaminsiemeniä, suolaa, eikä mitään muuta. 

Suosittelen. Tai sitten en, koska näihin jää koukkuun!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No on se ihan hyvän näköinen annos ja maistuva oli muutenkin, mutta se ähky tuli näkkäreistä. Paketin kyljessä oli vielä resepti lehtikaalihummukseen, jota taidan tänään surisutella seuraksi, nam!

   Poista
 2. Juu, näkkäri on hyvää ja vehnätöntäkin usein. Jos oikein tarkkaan muistelen, niin joskus oon ehkä saattanut maistaa pahaa näkkäriä... oli varmaan jotain Ryvitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha näkkäri on harvinaista, mutta tuo oli jotenkin harvinaisen koukuttavaa. Mullon koko ajan ähky kun pitää puputtaa sitä... ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana