Sivut

tiistai 22. syyskuuta 2015

Puolukkaa ja puuhastelua

Puuh, ihan liikaa yhdelle päivälle.

Aamu oli  vielä rauhaisa, kun esikoinen jäi nukkumaan ja sain huolehtia vain itsestäni. Olin töissä poikkeuksellisen aikaisin. Silti jäi hommat puolitiehen. Olin yksin aamuvuorossa ja otin vastaan yhden päiväkotiryhmän. Hain myös puolukat samalla kun vein kylille mainoksia kirjastollamme tänään järjestettävästä tapahtumasta ja palautin yhden kaukolainan. Tein ensi vuoden talousarviota, tulostin tämän päivän kokouksen esityslistat ja liitteet ja valmistauduin eiliseen esimiesinfoon. Kökötin siellä kaksi tuntia (paikassa jossa saan oireita) ja kiiruhdin hetkeksi kotiin. 

Lämmitin esikoiselle pikaruoan, surautin itsellenikin jotain pientä. Keitin kuopukselle iltapalaksi kananmunaa ja laitoin sen jääkaappiin kylmenemään. Se outo lapsi haluaa munansa kylmänä. Tein myös pannukakkutaikinan. Sitten viiletinkin kaupan kautta kuopusta vastaan, ostin hänelle huoltoasemalta nakkisämpylän matkaan ja kiikutin kaverilleen siksi aikaa, kun menin vanhempainyhdistyksen kokoukseen (toiseen paikkaan jossa saan oireita). Sitten kotiin, iltapala, puolukoiden pakastaminen, vähän luonto ry:mme asioita, kuopus nukkumaan ja itseltä tolkku pois miltei saman tien.


Ja tänään on tosiaan kirjastokimppamme ohjausryhmän kokous lähikaupungissa. Miksi, oi miksi asiat kasautuvat aina näin? Sitten voi olla viikkoja tai kuukausi ilman, että on mitään velvollisuuksia. Tänään aion todellakin vain olla kotosalla ja halia kuopusta vähän enemmän kuin eilen. 

4 kommenttia:

 1. Siis todellakin tuntuu, että nuo menot aina kasautuvat yhteen kohtaan. Mulla on ollut koko syyskuu sellaista lentämistä, että nyt kun alkaa rauhoittua niin odotan jopa terveydentilan kohenemista entistä enemmän. Koetahan nyt sinäkin jaksaa nämä ruuhkapäivät ja nauti sitten vapaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se vaan menee niin, että kasaantuu, mutta sitten pitää muulloin muistaa nauttia, että on väljempää. Niin minäkin nyt aion taas tässä ottaa rauhallisemmin!

   Jospa sullakin se tauteilu rauhoittuisi!

   Poista
 2. Tsemppiä ja voimaa hommiin ja huonojen paikkojen kestoon! Ite oon kipeenä kiitos syksyn ja ulkohomeiden. Mutta kohta helpottaa, pitäis ihan sähköpostilla vaihtaa vielä kuulumisia sun kanssa! :) Piti kesälläkin pyytää pelaan sua frisbeegolffia kun oltais haluttu testata sun huudien rata, mutta se sit jäi kuten kaikki kesämenot vähän. Mutta kesä on pian taas! :) Palaillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluun kuulla sen sun ratkaisun ikuiseen kesään joten laitetaanpa sähköpostia!

   Oon ihmeen hyvässä kunnossa ottaen huomioon kaikki kolme kokousta kahden päivän sisällä. Just tultiin saunasta - joka mulla aina auttaa -ja kohta pehkuihin.

   Esikoinen tuntuu reagoivan ulkohomeisiin, mulla ne ei niin pahasti tällä hetkellä tunnu.

   Parempaa vointia sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana