Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Elämä on

Aamulla kahvit työmaalla
sitten kokous kaupungissa
pikainen pyrähdys ekokaupassa
ja naapurikunnan kollegan kyydillä takaisin.

Hyvä keskustelu sekä hänen kanssaan matkalla että esikoisen kanssa sitten illalla saunassa. Muun muassa tunnustuksellisesta uskonnonopetuksesta.

Yllättävä vapaahetki kun esikoinen soitti lähtevänsä kaupunkiin ja kuopus pyysi päästä kaverilleen. Olisi pitänyt maata koomassa sohvalla mutta juutuin keittiöön.

Köllötin sitten kuopuksen vieressä kun olin hakenut hänet ja katsoimme Pirates of Caribbeanin kakkosen. Ykkösen olivat katsoneet viikonvaihteessa isänsä kanssa. Esikoisen keralla nämä on jo nähty aiemmin ja nyt on pienempikin tullut siihen ikään. Apua!

Illalla tosiaan sauna ja varhain nukkumaan. 

Tänään tulee hieroja, joten kooma jatkuu. Otti vähän koville kolme kokousta kahteen päivään. Puuh!

4 kommenttia:

 1. Kuulosti jo ihanan rauhalliselta tuo iltasi. Minulla on nyt illat aivan yksinäisiä kun pojat ovat siellä vihreissä ja mies lähti pohjoiseen hirvestämään. Metsästys alkaa vasta lauantaina, mutta kävi esikoisen luona kylässä ja sedällään ja viettää nyt kaksi seuraavaa päivää lintumetsällä. Eilen oli vielä töiden jälkeen puhtia siivoilla nurkkia ja Ekan kanssa oltiin ulkona kaksikin kertaa. Sitten yksin rauhassa saunan lämmössä ja vähän telkkaria ja unille. Lämpöä oli 37.5., mutta toivottavasti tämä nyt rauhoittuu. Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt kuitenkaan rehki liikoja ettei vaan iske taas joku jälkitauti tai muu!

   Minä olen ihan veltto hieronnan jälkeen joten ainakaan mun ei tarvi moisesta huolia. En tee tänään yhtään mitään ;-)

   Sinne myös, rentoa oleilua ja mukavaa viikonjatkoa.

   Poista
 2. Piratekset on ihanat, kun niitä voi katsella kuinka monta kertaa tahansa :) (ja samalla voi ihailla amiraali Norringtonia...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä tosiaan kattoo kyllä ihan mielikseen, muitakin, kuin Norringtonia ;-) Niin, ja siis koko leffoja kans, useampaankin kertaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana