Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Itse haluamiani

Markus Kajo sen aloitti ja jokunen bloggari on jatkanut. Klik. Klik. Itse haluamiaan -lista.


Minä haluaisin,


että kuopuksen päänsärky paranisi.


että eräässä toisessa perheessä vakavampia ongelmia potevat tulisivat terveiksi myös. Ja että kolmannessakin asiat sujuisivat parhaalla mahdollisella tavalla.


että perjantai tulisi pian ja selviäisin kunnialla siunaus- ja muistotilaisuuksista.


että ihan konkreettisesti selviäisin veljeni kanssa suunnitellusta illanvietosta. (Sitä votkaa en ota. En.)


Haluaisin pitää loitolla joululomalla keräämäni ja tammikuussa häätämäni kilot.


Minusta olisi ihanaa, että runebergin torttujen ja laskiaispullien sesongit olisivat vähän kauempana toisistaan. Tai sitten niiden kalorimäärä voisi mystisesti puolittua.Kuvassa viime vuoden torttujaNimimerkillä esikoinen leipoo tänään torttuja, perjantain muistotilaisuuteen kuulemma sitruunamarenkitortun ja lisäksi minä löysin iiiihanan laskiaispullareseptin jota on aivan pakko kokeilla piakkoin.


Minun puolestani tämä lumentulo voisi jo loppua. Mutta mikäli pitää valita helmikuun paukkupakkasten ja noiden nietosten kasvamisen välillä, tulkoon lunta vaikka pääsiäiseen saakka.


Itse haluaisin rentouttavan hiihtoloman - ja sellainen siitä varmaan tuleekin. Kuopus on koko viikon isällään ja esikoinen suunnittelee jotain puuhia ja reissua, joten parhaassa tapauksessa kotosalla päivystämme vain minä ja puput.


Oi, ja haluaisin löytää vetävää lukemista lomalle. Kaiholla palautin psykologisen jännärin joka koukutti kyllä aivan totaalisesti. Kielletyn hedelmän kuja.


***


Eipä sen kummempia tällä kertaa...

12 kommenttia:

 1. Ihan vain sillä kun tuo kuopuksen päänsärky voi olla krooninen migreeni. Mulla itellä alkoi 4 vuotiaana ja nyt vasta tosi aikuisena sain estolääkityksen ja se auttoi. Voi olla toki jotain muutakin mutta tämä tuli nyt ekana mieleen.
  En tahtoisi että kukaan lapsi kärsisi yhtä paljon kuin minä ja yhtä pitkäään. Neurologin juttusille.
  Halit ja hyvää vointia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva, tällaista mä välillä ajattelin itsekin, mutta sitten se taas häviää. On ollut pitkään poissa mutta tauti laukaisi taas. Selvitellään!

   Poista
 2. Kajo on kyllä niin mukava. Tällä hetkellä voisin panna sen "itse haluamiani" listan ykköseksi. Kakkoseksi se hänenkin listallaan ollut että olis parempi mieli useammin. Tai vaikka joka päivä; tyytyväinen, iloinen ja jaksavainen eikä yhtään nuriseva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään Markuksesta paljon!

   Välillä pitää saada nuristakin, mutta sitten vastapainoksi monta nurinatonta päivää ;-)

   Poista
 3. Soitin kerran Markus Kajolle, hänen sukunsa on täältä päin kotoisin...mutta en saanut häntä työpaikalleni puhumaan, kun oli tehnyt sopimuksen tv:n kanssa...toki nyt varmaan jo saisikin mutta eipäs ole enää sellaista tilaisuuttakaan. Oli ihana mies puhelimessakin! Kiitos jännäri vinkistä!

  ps. asioilla on taipumus selvitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vilukissi - uskon minäkin siihen että selviävät, vaikka välillä usko vähän horjuu!

   Oi, Markus Kajo... ihana kaveri! Mun vastaava kokemus on Marttu Suosalosta, palvelin häntä Helsinginaikoina ja oli kyllä ihana sekä puhelimessa että sitten livenä pari päivää myöhemmin ;-)

   Poista
 4. Kuolasin samaa reseptiä, slurps.
  Kajo on karismattinen kaveri. Ja hienoja kirjoituksia. Pitäisiköhän koettaa keksiä oma haluaisin-lista. Hmm.
  Kuopuksen päänsärky on inhottavaa. Epävarmuus tässä(kin) asiassa on Kamalaa. Toivon parasta!!!!
  Myös perjantaille. Kaikki menee hyvin. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on PAKKO koittaa, toisin kerman joukkoon Pirkan luomutummaa suklaata.

   Ja kiitti, kyllä me selvitään. Tätä pääasiaakin nyt tutkaillaan ja taidan ottaa ihan pienen aikalisän. Meillä vaihtuu lääkäri kuun vaihteessa.

   Poista
 5. Jaksamista sinne. Meillä ei taideta nyt tehdä Runkkuja, koska perjantaina on pienimmän kaverisynttärit ja sunnuntaina sukulaiskahvit. (Pitää muistaa uusia omat kuminauhat..)

  Minullekin tuli mieleen tuo migreeni, eräs ystäväni on sairastanut sitä kolmevuotiaasta lähtien. Toivotaan, että asiat selviävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitti Puskissa, samoin sinne, pitkiä piuhoja eiku kuminauhoja suvun kans ;-) Meillä onneks tosi pieni muistotilaisuus, joten en varmaan saa sukuyliannostusta.

   Meidän täytyy ottaa toi migreeni puheeksi kun seuraavan kerran mennään lääkärille, ollaan nyt vaan sijaislääkärikierteessä, joka ei ole ollenkaan hyvä jatkuvuuden kannalta.

   Poista
 6. Hieno lista, kivuista on hyvä päästä eroon ja asioiden toivoisi menevän sujuvasti ja paremmin kuin uskookaan. Kannattaa kirjoitella usein ylös sitä mitä haluaisi, yllättäen yks jos kaksikin asiaa sitten osuu jossain vaiheessa kohdalle... Kiitoksia myös Kajon linkistä, hän on niin suloinen.

  Tuon kirjan aijon käydä etsimässä käsiini. Psykologiset trillerit sopii juuri tällaiseen talvisäähän, kun ulkoilu ei tunnu maistuvan miltään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata aloittaa illalla, koska - no - on vaan niin koukuttava, ettei voi lopettaa. Ainakin musta. Toivottavasti sä löydät sen ja tykkäät.

   Listoja on kiva tehdä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana