Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viikonvaiheen puuhat

Eilen tapahtui paljon asioita:

- osallistuin Birdlifen pihabongaukseen ja kuinka sattuikaan, se mustarastasuros tuli lintulaudalleni.

- ajoimme lähikaupunkiin esikoisen kanssa ja saimme Dressmanissa vallan mainiota palvelua. Ensimmäiseksi visiteeraamassamme liikkeessä ei ollut oikean kokoista kirkkaanpunaista slim fit -kauluspaitaa, mutta myyjä soitti toiseen liikkeeseen. Sieltä löytyi ja vielä 5€ halvemmalla. Ostimme ensimmäisestä liikkeestä mustan mirrin ja yhden t-paidan arkikäyttöön kympillä. Oli hyvät alennukset. 

- vein esikoisen äidilleni ja hörpin siellä kahvit.

- jatkoin matkaa isäni kämpille (ensin hain paidan) koska olimme sopineet tapaamisen edellispäivän tyhjentäjien kanssa. Toinen miehistä tuli yksin ja autoin häntä nostelemaan loppuja huonekaluja autoon, pakkasin kuivaruoat kaapeista ja pakasteet myös hänelle mukaan. Koko asunto oli yht äkkiä tyhjä! Ihan noin vaan. Enää tarvitsee käydä ensi viikolla vähän siivoamassa. Teen sen varmaan torstaina aamupäivällä ennen töihinmenoa. Sitten voin luovuttaa avaimet jo ennen kuun vaihdetta.

- vaikka alun alkaen tuntui raskaalta mennä ystävän valmistujaisjuhliin, niistä sukeutui oikein rattoista ja railakas illanvietto. Olen arka menemään paikkoihin joissa en tunne juuri ketään, mutta tämä kahdeksan naisen kokoontuminen oli kyllä niin leppoisa, hulvaton ja älyllisestikin stimuloiva, että tuli heti sellainen olo, että tällaista täytyisi saada lisää.

- oli silti ihana päästä kotiin ja pötkähtää omaan sänkyyn. Minä kyllä vihaan pimeässä ajamista. Olen jotenkin ihan onneton vaikkapa pitkien valojen kanssa. Koko ajan pitää olla käsi valoviiksellä että muistan vaihtaa lyhyet päälle jos liikenne sitä vaatii. 

Tänään onkin sitten luvassa kotipäivä. En lähde minnekään - no korkeintaan käyn ystävän kanssa Essokahveilla - enkä tee mitään. En varsinkaan siivoa. Lueskelen. Odotan poikia kotiin, äitini ja hänen miehensä tuovat molemmat pojat tullessaan. Sitten onkin luvassa haleja ja puseja. Toivottavasti kuopus on parempi. Muistinko minä ollenkaan kertoa, että hänellä todettiin kuumeeton angiina? Antibioottikuuri, hammasharjanvaihto ja maitohappobakteereja oli tuomio. Hyvä, että menimme nieluviljelyyn ja että sairaanhoitaja heti otatti labrakokeen eikä pikasellaista. 

Sitten saakin arki alkaa.


4 kommenttia:

 1. Mie bongasin eilen ja tänään aamusyönnin ajan, mutta päätin sitten ilmoittaa sen eilisen, vaikka silloin ei käynyt mustarastas eikä paljon tiaisiakaan, mutta lajikirjo oli laajempi kuin tänäaamuna. Miten ne tuntuukin liikkuvan näinä pihabongausviikonloppuna niin nihkeesti tän kylän linnut...

  Mie vihaan kanssa pimeäajoa. Tuntuu, etten näekään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajoin rauhallisesti ja kurvasin kans alta pois bussipysäkeille jos perään tuli joku joka halus vikkelämmin perille. Onneks iltakymmenen jälkeen ei ollut juuri ketään liikenteessä.

   Mä jo hätäsenä ilmoitin eiliset linnut vaikka tänään tietty olis voinu vielä kattoo tuleeko enemmän. Hmpf.

   Poista
 2. No ei tuollaisen rehkimisen jälkeen tarvitse mitään tehdäkään. Huomenna alkaa taas se tavan arki joten akkuja kannattaa ladata tai muuten menee koko viikko enemmän tai vähemmän zombie - tunnelmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa mietin mä, joten tänään otan rauhallisesti. Yleensä en varaa viikonlopuille näin paljon hommaa, joten täytyy levätä ettei tosiaan kostaudu viikolla.

   Vaikka sun postaus sai mut kyllä miettimään ikuisuusprojektiani jääkaapin ja pakastimen taustoja...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana