Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Terassikauden avajaiset

Toivon sydämen pohjasta, että tästä tulisi hyvä viikko. Parempi kuin edelliset. Mutta saa nähdä. Tiistaina on työpsykologi, perjantaina viisaudenhampaan poisto. Kääks. Kummallekin. Kuopuksella on torstaina kouluun tutustumispäivä ja menee sieltä suoraan isälleen. Minulle jää siis pitkä vapaa viikonloppu, kun esikoinenkin taitaa lähteä jo perjantaina äidilleni ja sieltä sitten suoraan Nuorisovaltuuston kanssa Hesan reissuun. Käyvät ainakin Ylellä tutustumassa rario- ja tv-ohjelmien tekoon. Varmasti mielenkiintoista. Kotiin hän palailee myöhään lauantai-iltana.

Uskomatonta mutta totta, saimme viime viikolla sovittua myös kuopuksen kesärytmin ja syksyäkin siinä tuli alustavasti mietittyä - syyslomaan saakka. Tästä on hyvä lähteä kesäsuunnitelmia tekemään. Paitsi että minulla ei kyllä mitään ihmeitä ole mielessä kovaa vauhtia lähestyvää Kreikan matkaamme lukuunottamatta. Terassilla lököttelyä, pieniä retkiä rantaan ja sen sellaista leppoisaa. Toki esikoisen kanssa voisimme jotain isojen ihmisten mukavaa suunnitella jahka hänen kesätyönsä ajankohta varmistuu. Täytyy kysellä häneltä toiveita.

Sunnuntaikin kului varsin leppoisissa merkeissä. Ystävän tyttärellä oli 4-vuotissynttärit joilla piipahdimme kuopuksen kanssa. Muuten rapsuttelimme pupuja ja oleilimme leppoisasti kotosalla. Minä tepastelin pihamaalla ja tekisi jo kovasti mieli tarttua haravaan, mutta vähän pitäisi vielä malttaa. Toinen ystävä tuli vielä meille päiväkahville pullo kuohuvaa kassissaan. Minkäs siinä sitten mahtoi, kahvit jäi keittämättä kun aurinko paistoi täydeltä terältä ja terassi kutsui. Nautiskelimme myös esikoisen leipomista cappuccinoneliöistä. Ja bongasimme kevään ensimmäisen perhosen, nokkosmerkkisen. Upea päivä. Ihana elämä, sittenkin. 
***

Sydämen pohjasta. Nauratti sydämen pohjasta, kun blogilista mainosti minulle isosti, että "Eroon jyrsijöistä!" Hakukoneen tulosten tulkinnat menevät joskus vähän pieleen. Me kyllä aioimme edelleen nauttia näistä omistamme, vaikka ne jyrsivätkin ihan kaikkea. Tuossa kuvassa vaikkapa minun hamettani...

Oikein mainiota alkavaa viikkoa teille ihan jokaiselle!

14 kommenttia:

 1. Kuule; tästä ihan varmasti tulee hyvä viikko! Nyt kun katson työhuoneeni ikkunasta ulos ja aurinko paistaa ja on hyvä mieli (osittain sen takia, että minulla on jo perjantai vapaapäivä =))... niin tunnen jo luissani ja ytimissäni, että tämä ei voi olla muuta kuin hyvä viikko.
  Pääset ikävästä hampaastasi eroon, se on hienoa! Ja sitten vielä tämä kevät, ihanaa! Minäkin näin perhosen, sitruuna-version.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuntuu samalta. Aurinko paistaa ja linnut laulaa - ja perjantaista tulee minullekin vapaa/sairaslomapäivä, vaikka ei ehkä ihan kovin leppoisissa merkeissä ;-)

   Nautitaan!

   Poista
 2. Cappuccinoneliöiden täytyy olla herkullisia! :)

  Kissanikin järsii kaikenlaista vaikkei se olekaan jyrsijä. ;)

  Toivottavasti ja varmasti tästä tulee hyvä viikko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat taivaallisia, mutta onneksi jo tekivät kauppansa etteivät kaikki jää minun lanteilleni ;-)

   Sovitaan kaikki yhdessä, että tästä tulee hyvä viikko, niin tästä täytyy tulla. Tulee tästä!

   Poista
 3. No mutta eikös elämä kuitenkin ole mallillaan kun isompia kuvioita katselee? Koko kesän aikataulut hyvällä mallilla jne? Tiedän kyllä että sua rassaa se vesiongelma ja työjutut mutta kuitenkin, uskon että tästä tulee ihan kelvollinen ellei peräti hyvä viikko.

  Pusuja ja sujuvaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot asiat on kohdillaan ja siinä imussa tässä mennään. Olen kiitollinen, että arki sujuu, poikain kanssa on mukavaa ja töissä toimi muu paitsi sisäilma ja kommunikaatio ylöspäin.

   Hullumminkin voisi olla, paljon hullummin, joten tästä tulee hyvä viikko. Kyllä!

   Poista
 4. Pidän peukkuja hyvän viikon puolesta :-) Ja jos alkaa epäilyttää se hyvyys, niin voithan paijata pupuja. Luulisin, että se auttaa akuuttiin vaivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se auttaa mihin tahansa vaivaan, mutta etenkin vitutukseen. Siihen auttoi myös kevään ensimmäiset leskenlehdet. Kyl tää täst!

   Poista
 5. Rouva B on varmasti oikeassa, silittelyterapia laskee verenpainetta ihan varmana ja on tää viikko alkanut aurinkoisesti :-)
  Hyvää vointia ja ilon pilkahduksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi ilonpilkahdus odotti minua postilaatikossa - kiitos Mags, se oli taas vielä ihanampi luonnossa kuin kuvissa. Ulkoilutin sitä jo, käytiin marketissa, joten se on seilannut edes takaisin ;-)

   Poista
 6. Tulee hyvä viikko, päätetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, uskon sua Kiki!

   (Tule hyvä kakku eiku tule hyvä viikko ;-)

   Poista
 7. Kuulostipa sunnuntaisi aivan mahtavalta päivältä. Ehdottomasti parempi juoma tuo kuohuva kuin kahvi! Ihania tuollaiset ystävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Ja tuo auringompaiste, joka kuvastakin näkyy. Toivottavasti tänäkin viikonloppuna vähän paistaisi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana